L’1×1 del Cornellà-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 24 del campionat de Segona Divisió B.

Bernabé Barragán (5): AmbiguEl porter del Nàstic va deixar les mateixes sensacions que la passada jornada. Mans miraculoses per evitar mals majors però la seva indecisió a l’hora de sortir de sota pals va precipitar en part el gol local. 

Carlos Albarrán (6): Dur. Sense aportar gairebé res en atac a conseqüència del tipus de terreny de joc, el lateral grana va dotar als seus de contundència i va tallar el seu carril amb eficàcia.

Jesús Rueda (6): Eficaç. No va complicar-se amb l’esfèrica als peus. Segur i expeditiu en qualsevol jugada.

Juan Rodríguez (6): Complementari. Va anar de menys a més en un partit on la contundència era totalment requerida.

Pol Domingo (6): Ascendent. Ja sigui de central o lateral, la progessió del de la Pobla és constant. Si millora amb la pilota als peus la categoria li quedarà petita aviat.

Fausto Tienza (6): Combatiu. No va perdre mai la cara en un encontre on les seves virtuts eren necessàries. Fa bona dupla amb Fran Miranda

Fran Miranda (6): Solidari. Sap exactament què necessita l’equip en cada moment. S’ha  convertit en el fitxatge estrella d’aquesta temporada.

Fran Carbia (4): Perdut. En un partit on les seves arribades en segona instància eren requerides, el de Sant Pere i Sant Pau no va trobar mai el seu lloc. 

Gerard Oliva (7): Oportunista. Sap caure a banda i actuar de referència. Sempre ben posicionat, va anotar un gol mostrant molta sang freda.

Pedro Martín (7): Generós. No anota però sap assistir i ajudar als seus companys. Gran jugada personal en el gol de Gerard Oliva.

Pol Ballesteros (6): Motivat. Vol agradar i ser útil per l’equip. 

Jonathan Pereira (-): El davanter no va tenir minuts suficients per demostrar quelcom.

Bernat Guiu (6): Il·lusionat. Pocs minuts però deixant entreveure un futbolista capaç de generar perill.

Toni Seligrat (6): Satisfet. Bon plantejament així com bona lectura del que demanava l’equip en cada moment. 

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies