L’1×1 del Cornellà-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 24 del campionat de Segona Divisió B.

Bernabé Barragán (5): AmbiguEl porter del Nàstic va deixar les mateixes sensacions que la passada jornada. Mans miraculoses per evitar mals majors però la seva indecisió a l’hora de sortir de sota pals va precipitar en part el gol local. 

Carlos Albarrán (6): Dur. Sense aportar gairebé res en atac a conseqüència del tipus de terreny de joc, el lateral grana va dotar als seus de contundència i va tallar el seu carril amb eficàcia.

Jesús Rueda (6): Eficaç. No va complicar-se amb l’esfèrica als peus. Segur i expeditiu en qualsevol jugada.

Juan Rodríguez (6): Complementari. Va anar de menys a més en un partit on la contundència era totalment requerida.

Pol Domingo (6): Ascendent. Ja sigui de central o lateral, la progessió del de la Pobla és constant. Si millora amb la pilota als peus la categoria li quedarà petita aviat.

Fausto Tienza (6): Combatiu. No va perdre mai la cara en un encontre on les seves virtuts eren necessàries. Fa bona dupla amb Fran Miranda

Fran Miranda (6): Solidari. Sap exactament què necessita l’equip en cada moment. S’ha  convertit en el fitxatge estrella d’aquesta temporada.

Fran Carbia (4): Perdut. En un partit on les seves arribades en segona instància eren requerides, el de Sant Pere i Sant Pau no va trobar mai el seu lloc. 

Gerard Oliva (7): Oportunista. Sap caure a banda i actuar de referència. Sempre ben posicionat, va anotar un gol mostrant molta sang freda.

Pedro Martín (7): Generós. No anota però sap assistir i ajudar als seus companys. Gran jugada personal en el gol de Gerard Oliva.

Pol Ballesteros (6): Motivat. Vol agradar i ser útil per l’equip. 

Jonathan Pereira (-): El davanter no va tenir minuts suficients per demostrar quelcom.

Bernat Guiu (6): Il·lusionat. Pocs minuts però deixant entreveure un futbolista capaç de generar perill.

Toni Seligrat (6): Satisfet. Bon plantejament així com bona lectura del que demanava l’equip en cada moment. 

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments