Gerard Oliva es desperta: tres gols en els darrers dos partits

Ja és el segon màxim golejador de l'equip, juntament amb Bonilla

Li havia costat vuit partits anotar el seu primer gol amb la samarreta del Nàstic. Després de gairebé 390 minuts disputats enguany, Gerard Oliva es va estrenar davant l’Ebro amb dues dianes.

El davanter, a qui ja és habitual veure’l saltar d’inici, sembla haver desenfundat la seva metralladora. Aquest passat diumenge el de Riudecanyes va tornar a veure porteria i aconseguia avançar als conjunt grana al camp del Cornellà.

Va ser al minut 16, després d’una gran jugada de Pedro Martín, que després d’una gran internada per la banda esquerra va regalar el gol a un Oliva que amb aquesta diana es situa juntament amb Bonilla com el segon màxim golejador de l’equip, per darrere d’un Pedro Martín que segueix una jornada més sense veure porta.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments