Un empat per deixar el descens directe a sis punts (1-1)

El gol del Nàstic l'ha marcat Gerard Oliva al quart d'hora de joc i els locals han empatat amb una decisió dolenta de Bernabé

L’escenari amb el qual arribava el Nàstic a Cornellà no era el més idoni. Els del Llobregat portaven 7 partits consecutius guanyant a casa i els grana es presentaven al Municipal amb dos empats seguits lluny de Tarragona. Abans del partit, l’empat era un bon resultat, però tal com s’han anat succeint els minuts la victòria era possible. Un gol de Gerard Oliva al quart d’hora de partit feia somiar amb una victòria dels visitants, però Agus Medina ha igualat el partit a la segona meitat amb una decisió de Bernabé, que no ha sortit a rebutjar una pilota que havia de ser seva. Un punt que es pot considerar com bo, ja que allunya el descens directe a 6 punts, o el que és el mateix, a dues derrotes.

Oliva suca de nou

L’inici de partit ha estat com el dibuixava Toni Seligrat. Un Nàstic que aprofita les pèrdues de pilota del Cornellà a tres quarts de camp per sortir ràpidament al contraatac. Renunciar a tenir la pilota. Renunciar al joc vistós. El que importava era marcar aviat.

D’aquesta manera ha arribat el gol dels visitants. Un contraatac perfecte per la carrera de Pedro Martín, que allunyat de marcar està trobant noves maneres de contribuir a l’atac, ha permès que el davanter arribés fins a dins l’àrea per deixar-la al seu company a l’atac. Gerard Oliva ha amagat amb el xut una vegada i una altra, superant a rivals i deixant al porter totalment vençut. Amb un xut potent i alt ha batut a Ramón per “disparar” als aficionats grana amb la seva celebració.

El gol ha arribat aviat, al minut 16 de partit, però abans el Cornellà ha tingut una ocasió clara. Un remat de Becerra que ha obligat a Bernabé Barragán a volar per evitar que la pilota entrés. El mateix Becerra ha tingut una nova ocasió quan el Nàstic ja estava per davant al marcador, però de nou el porter del Nàstic ha aturat el seu xut, aquest cop amb més facilitat.

Foto: PortalGrana

Agus Medina iguala el partit

Als primers minuts de la segona meitat, el Nàstic no s’ha vist excessivament pressionat pel Cornellà. Els locals, per l’evident necessitat d’empatar, han estat els protagonistes en els primers instants. Amb una jugada per l’esquerra, l’exjugador grana Eloy Gila ha fet una carrera per la banda esquerra, arribant fins a la línia de fons i penjant-la a l’àrea petita grana. Allà, amb la defensa del Nàstic rebutjant amb el cap i el peu de la manera que podien, la pilota ha quedat morta al punt de penal i arribant de segona línia ha xutat Agus Medina al fons de la xarxa.

La jugada ha posat de manifest una de les mancances de Bernabé. El porter s’ha resguardat sota els tres pals i no ha sortit a rebutjar la pilota que ha estat més temps per l’aire que no pas a terra. A més, tots els refusos han estat a escassos metres d’ell, per la qual cosa podria haver sortit sense cap mena de dubte per agafar o allunyar la pilota. No ha estat així i el Nàstic ha vist com el Cornellà ha igualat el seu gol.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

La reacció del visitant ha estat bona durant els 10 minuts exactament després del gol. Passats aquests minuts, el Nàstic ha començat a demanar l’hora. Amb un punt de cansament físic, amb la pressió de l’afició local i amb els nervis que genera aguantar els últims minuts amb un equip llençat, el Nàstic ha acabat demanant l’hora per rascar un empat que és bo. Bo per la dinàmica en què sembla que han entrat, empatant fora de casa i guanyant al Nou Estadi.

Mentre es continuïn fent bons els empats amb victòries a Tarragona, sumar un punt fora de casa no s’ha de veure com alguna cosa dolenta. La segona B ho té. Camps complicats d’on costa molt treure resultats positius. I més a Cornellà, on els locals portaven 7 victòries consecutives i 6 partits deixant la porteria a zero.

FITXA TÈCNICA

Cornellà: Ramón; Javi Jiménez, Pol, Cristian, Guzman (Montoro, min. 53); Nana, Agus, Lobato (Fer Pina, min. 68), Eloy, Pablo (Esteve, min. 82), Becerra

Gimnàstic: Bernabé; Albarrán, Rodríguez, Jesus Rueda, Pol Domingo; Fausto Tienza (Jonathan Pereira, min. 90), Fran Miranda, Bonilla, Carbia (Pol Ballesteros, min. 68); Pedro Martín, Gerard Oliva (Guiu, min. 77)

Àrbitre: Daniel Pastoriza Iglesias Amonestats: pels locals, Javi Jiménez (min. 29) pels visitants, Fausto Tienza (min. 75), Albarran (min. 88)

Resultat: 1-1 Gols: 0-1, Gerard Oliva (min. 16); 1-1, Agus Medina (min. 66)

Incidències: Partit corresponent a la jornada 24 del Campionat de la Segona B Grup 3 al Municipal de Cornellà.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies