Toni Seligrat: “Cada vegada m’agrada més aquest Nàstic”

S'ha mostrat content amb el rendiment de Fausto Tienza, que debutava aquest diumenge

El tècnic del Nàstic, Toni Seligrat, ha atès un cop acabat el partit a Cornellà els micròfons de Tarragona Ràdio, on ha donat per bo el punt obtingut malgrat que no ha amagat que li ha sabut greu deixar-ne escapar dos per la falta de contundència en l’acció del gol dels locals.

Valoració del partit: “Podria haver anat extraordinàriament bé, però ha anat bé”.

L’empat és bo?: “Ens hem avançat i hem estat dins a la segona part. Aquí no tens mai el partit controlat. Dins de les particularitats del camp i del rival ells a la segona part no han tingut cap ocasió. L’acció del gol no és ni perill però no hem estat prou contundents. Sap greu per això. El rival ha fet molts mèrits per no perdre el partit”.

Coses positives: “A mi cada vegada m’agrada més aquest Nàstic. Avui veníem a un camp d’un rival intractable. El normal aquí és perdre i no fer gol. L’equip ha estat molt bé, a un nivell altíssim”.

El 2020 segueix en la línia que buscava Seligrat?: “Jo vull guanyar totes les setmanes, però el rival també juga. És complicat guanyar i més fora de casa. Hem passat aquest partit amb nota tot-hi l’empat. Ara partit a casa, on hem de guanyar”.

Aposta per aquest sistema?: “L’únic que m’agradaria mantenir és continuar guanyant, i si no es pot no perdre. Bonilla avui, a part que executava la pilota aturada i és el protagonista principal, havia d’estar dins del terreny de joc. Pol Domingo creia que també hi havia de ser, havíem de defensar moltes pilotes a l’àrea. Havia d’ordenar-ho perquè hi capiguéssin. Han estat a bon nivell”.

Fausto Tienza: “M’ha sorprès gratament. No recordo quant fa que no juga en superfície artificial. Si alguna cosa li falta és ritme de competició, però ha tingut molt bon ritme al partit”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies