Rueda, titular per currículum

El teu nom és Pol Domingo; puges de La Pobla fa uns quants partits i la teva presència al centre de la defensa del Nàstic, combinada amb l’absència de Perone, fa que l’equip millori considerablement en defensa. Fas una bona feina, sent molt correcte i complint en tot el que et demanen. Jugues fins i tot de lateral esquerre, a cama canviada, posició en la que no et sents tant còmode però que agraeixes, perquè el que vols és jugar, rendeixes també correctament en aquesta posició.

L’afició està contenta amb tu, has entrat amb força a l’equip i ets un jove valor, el míster té també bones paraules envers la teva figura, creus que no hi ha cap motiu perquè deixi de confiar amb tu. Arriben els instants previs al matx davant l’Ebro i l’entrenador t’informa que t’asseuràs a la banqueta, que tot i haver-ho fet bé, no jugaràs d’inici. No entens la decisió en un primer moment, tots són pros envers el teu treball i l’únic contra és el currículum del teu substitut, Rueda, que gairebé no ha entrenat amb l’equip i no té cap dinàmica Nàstic, però acceptes la decisió sense problemes, faltaria més, ets jove i saps que si continues treballant tindràs més oportunitats. El míster mana i li estàs també molt agraït per haver-te permès debutar, seguiràs treballant i intentant anar engrandint el teu currículum, per ara l’únic escull envers qui et substitueix.

Seligrat va ser molt injust amb Pol Domingo, no crec encertat carregar-te a un jugador titular pel sol fet que el substitut tingui cert currículum, haver jugat a Europa, segons el propi míster en roda de premsa. Quin missatge estàs donant? Que qualsevol que arribi, sense haver fet cap mèrit aquí, dos minsos entrenaments en el cas de Rueda, et pot passar la mà per la cara pel sol fet dels seus “èxits” passats, sense importar els seu estat actual i com encaixarà en l’equip. No hi ha hagut temps material suficient per valorar Rueda, per contra, saps que el rendiment de Pol Domingo serà bo, ho has pogut comprovar in situ i en una situació classificatòria difícil.

Amb això no estic dient que Rueda, deixant a banda l’accident del gol en pròpia porta, no sigui bon jugador i no aporti més que Pol Domingo en un futur. Li desitjo tota la sort del món, la seva experiència sense cap mena de dubte penso que sumarà, però crec que s’ha de deixar més temps perquè entri en dinàmica i faci mèrits més enllà de qui és o ha estat. Puc entendre també que el nou fitxatge vingui a una categoria inferior a l’habitual amb la promesa de tenir més minuts, però jugar tot just acabat d’arribar, posa en dubte l’escala de la meritocràcia tant necessària dins un equip per evitar disputes d’egos entre els jugadors.

Seligrat mana, i ens agradin o no les seves decisions, les pren pel benefici de l’equip que alhora serà el seu propi. Està fent una molt bona feina i des de la seva arribada el Nàstic ha fet un important pas endavant en un moment molt difícil. Som molt més sòlids i puntuar en cada partit comença a ser habitual. El seu treball és molt positiu, comencem a veure un equip dintre del camp i no només onze jugadors. Agraeixo el seu treball, i estic convençut que Pol Domingo continuarà tenint molts minuts en una o altra posició defensiva, els mereix, però m’agradaria que el míster no donés aquests tipus de bufetades emocionals gratuïtes a nois que no les mereixen pel sol fet de no tenir un currículum important. Us ho diu un boig pel Nàstic.

Comentaris

avatar

Més notícies

L’Ajuntament de Tarragona aprova el pla urbà que modificarà l’entorn del Nou Estadi

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Tarragona va aprovar aquest passat dijous el Pla de Millora Urbana 34, que canviarà per complet...

VÍDEO | Reviu el darrer precedent dels granes al Nou Castàlia contra el Castellón

Deu anys després el Nàstic torna aquest proper diumenge (17h) al Nou Castàlia, on un Castellón que ocupa la tercera posició a la lliga...

Jonathan Pereira: “Volem i podem fer un partit bo per demostrar que estem en millora”

Jonathan Pereira va atendre aquest passat dijous als mitjans locals a la zona mixta del Nou Estadi després de l'entrenament del primer equip. El davanter...

Daisuke Suzuki fa història al Japó de la mà del VAR

L'excentral del Gimnàstic de Tarragona Daisuke Suzuki ha entrat aquest divendres al migdia al llibre d'història de la JLeague 1 (Primera divisió de futbol...

Óscar Sanz apunta al mig del camp en el cas que Javi Márquez no arribés a temps

Toni Seligrat haurà de refer aquest proper diumenge en la visita al Nou Castàlia l'onze inicial del Nàstic. El tècnic valencià haurà de fer malabars...
P