L’1×1 del Nàstic-Ebro

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 23 del campionat de Segona Divisió B.

Bernabé Barragán (5): AmbiguAturades de mèrit continuen donant punts als seus malgrat mostrar-se insegur cada vegada que ha de sortir de l’àrea petita. Ha millorat tímidament el seu joc de peus.

Carlos Albarrán (6): Pulmó. Bon encontre el del lateral grana que demostrà molta fortalesa física. Ha verticalitzat amb èxit el seu joc ofensiu.

Jesús Rueda (5): Desafortunat. Un gol desafortunat en pròpia porteria no hauria de tcar el partit d’un futbolista que ha debutat amb la samarreta grana pocs dies després d’arribar a Tarragona. Pateix davant adversaris amb velocitat.

Juan Rodríguez (6): Correcte. Bon encontre malgrat no tancar sempre l’espai entre ell i el seu company a l’eix de la defensa. S’ha vist superat en algunes ocasions en el joc aeri.

Javi Bonilla (4): Gris. Mal dia a pilota aturada el que ha viscut el “3” del Nàstic. Se l’ha vist cansat en algunes transicions ofensives.

David Goldar (5): Agressiu. Una picabaralla absurda el priven d’enfrontar-se al seu ex equip la setmana vinent. Falla passades fàcils.

Fran Miranda (7): Imprescindible. La prolongació de Seligrat sobre la gespa ha demostrat novament una bona col·locació així com bona tria de les faltes i les accions on calia tirar de veterania.

Brugui (7): Tocat. Fins el moment de la seva lesió l’11 del Club Gimnàstic estava portant de corcoll la defensa rival. Amb moviments eficaços entre línies el jove futbolista es troba en el seu millor moment amb la samarreta grana. L’aparent greu lesió patida pot tenir-lo apartat gran part del que resta de temporada.

Pol Ballesteros (6): Equilibrista. Sempre movent-se al fil de la genialitat i l’egoisme, Pol ha demostrat novament que és un futbolista absolutament desequilibrant amb l’esfèrica als peus. Cal que aprengui a llegir millor els partits i a moure’s en espais més centrats davant la més que possible pèrdua de Brugui pel que resta de temporada.

Gerard Oliva (9): Somiador. El de Riudecanyes per fi ha trobat el premi del gol. Enorme esforç pel bé de l’equip lluitant cada pilota aèrea i aguantant les embestides dels defensors rivals.

Pedro Martín (6): Trist. Un partit més que el malagueny marxa sense veure porteria malgrat haver assistit en un i provar una vegada rere l’altre accions individuals a l’espai. Es mostra accelerat quan arriba a l’últim tram de camp rival.

Fran Carbià (9): Incansable. Partit excel·lent del fill pròdig grana. Dos gols, una assistència i múltiples metres pressionant cada adversaria que trepitjava la seva zona, són el bagatge deixat pel de Sant Pere i Sant Pau davant els aragonesos.

Pol Domingo (6): Enorme. Tot i la seva suplència el de la Pobla ha tornat a demostrar que està més que madur per continuar formant part del primer equip.

Bernat Guiu (-). Pocs minuts per demostrar quelcom.

Toni Seligrat (7): Feliç. El canvi forçat per la lesió de Brugui li ha sortit rodó. Ha sapigut mantenir concentrats als seus quan els visitants han agafat el timó del partit.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments