Fran Carbià i Gerard Oliva retornen la il·lusió (4-1)

Els dos jugadors han firmat un doblet per guanyar un partit en el qual Brugui s'ha lesionat i Jesús Rueda s'ha marcat en pròpia porta

El Nàstic de Tarragona guanya per segon cop consecutiu al Nou Estadi amb els doblets de Gerard Oliva i Fran Carbià, qui ha debutat amb la samarreta grana. El primer gol del Nàstic ha estat igualat per un gol en pròpia porta de Jesús Rueda, central arribat al mercat d’hivern que s’ha estrenat al Nou Estadi. A partir d’aquí, tres gols del Nàstic, dos dels quals han estat obra de Carbia. El jugador de Tarragona ha entrat en substitució de Brugui, qui ha marxat coix per una lesió aparentment greu al genoll. Al segon temps, l’Ebro ha merescut l’empat, però la sentència grana ha arribat als instants finals.

Gerard Oliva i Fran Carbia (i Jesús Rueda) s’estrenen amb el Nàstic

El partit ha deixat a dos protagonistes en el bon sentit i un en el dolent. En el bo, dos jugadors que aquest diumenge al Nou Estadi s’han estrenat com a golejadors amb el club grana. I amb doblet. Gerard Oliva, que en els últims partits ha sigut titular i que en moltes ocasions li ha faltat el gol per arrodonir bones actuacions, aquest diumenge l’ha trobat.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Els afectats per la Marató de Tarragona que tallava la ciutat durant el matí no el deuen haver vist. Transcorreguts 6 minuts de partit, una volea perfecta amb el peu esquerre del davanter, tot i l’oposició del defensa, feia que marqués el seu primer gol amb els grana.

L’altre en estrenar-se ha estat Fran Carbià al minut 33. El jugador de Tarragona ha debutat amb el primer equip en partit oficial i no ho ha pogut fer de millor manera. Gol als cinc minuts d’entrar al terreny de joc i rebre una ovació que denota la il·lusió que ha portat impregnada el tarragoní des d’Eivissa.

El gol de Carbià ha permès als grana tornar-se a posar per davant al marcador. Quan passava un minut del quart d’hora de joc, el marcador s’ha igualat amb el gol en pròpia porta de Jesús Rueda. El central ha entrat, per sorpresa, en el lloc de Pol Domingo. Quan el nou fitxatge grana ha volgut refusar una centrada d’Álvaro ha donat en ell per entrar plorant al fons de la xarxa.

La lesió de Brugui

La mala notícia del primer temps ha estat la lesió del millor jugador d’aquesta temporada al Nàstic, Roger BruguéBrugui’. Al minut 27 de partit, el mitjapunta ha saltat en la disputa d’una pilota i a l’hora de caure ha patit la lesió. El crit del jugador quan el seu genoll ha fet un gest estrany ha retrunyit a tota la tribuna del Nou Estadi, que ha emmudit al veure que la lesió és més seria del què podia semblar. Els metges del Nàstic han ajudat a Brugui, ja que no podia marxar pel seu propi peu.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

El segon temps ha deixat un guió molt diferent. La sortida de l’Ebro ha estat molt bona i en tot moment ha donat la sensació que dominava als grana. Ha tancat al Nàstic a la seva àrea i durant la majoria de la segona part hi havia la creixent preocupació al Nou Estadi de què els visitants podien empatar. Bernabé Barragán ha hagut d’intervenir en un parell de jugades per evitar el gol, la més espectacular de les quals ha estat una volada que ha enviat a córner el xut des de la frontal i que anava centrat.

Doblet de Carbià i Oliva

A mesura que avançava el segon temps es feia més evident que el Nàstic necessitava marcar per sentenciar el partit. Matar definitivament a l’Ebro. Els mateixos dos jugadors que han marcat al primer temps ho han tornat a fer al segon. Doblets de Gerard Oliva i Fran Carbia que il·lusionen a l’afició. I no ho podrien haver fet en un millor moment. Al Nàstic li falta gol i la lesió de Brugui podia deixar un forat a la banda grana. Ja no.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

En aquesta ocasió s’han intercanviat l’ordre. Al minut 80, el primer en marcar ha estat Fran Carbia amb la cama a centre de Javi Bonilla. El noi de Tarragona no podria haver imaginat millor debut. Ha fet doblet i ha assistit a Oliva al quart gol dels grana tres minuts més tard amb un centre perfecte al cap del davanter.

Dos jugadors del territori que realment representen l’eslògan que tant s’han venut aquesta temporada d’ADN Nàstic. Victòria il·lusionant dels grana que ja sumen 26 punts i a falta que juguin la majoria d’equips de la zona baixa té el descens a 5 punts. A banda, el Nàstic suma la segona victòria consecutiva a casa i ja fa cinc partits que no perden. Bones sensacions i bons resultats per començar una segona volta que es presentava complicada, però que cada cop sembla més amena.

FITXA TÈCNICA

Gimnàstic: Bernabé; Albarrán, Rodríguez, Jesus Rueda, Bonilla; Goldar, Miranda, Brugui (Fran Carbia, min. 30), Ballesteros (Guiu, min. 85); Oliva, Pedro (Pol Domingo, min. 72)

Ebro: Loscos; Barreda, Espín (Víctor Andrés, min. 63), Aguza, Tiago (Juan Pablo, min. 46); Lolo Garrido, Rafa Parejo, Álvaro, Fran García, Jesús Rubio (Jairo, min. 75); S. Emaná

Àrbitre: Ruben Ruiperez Marín Amonestats: pels locals, Bonilla (min. 51), Goldar (min. 68); pels visitants, Espín (min. 23), Stephane Emaná (min. 39), Paco Aguza (min. 68), Jairo (min. 90)

Resultat: 4-1 Gols: 1-0, Gerard Oliva (min. 6); 1-1, J. Rueda, p.p (min. 16); 2-1, Fran Carbia (min. 33); 3-1, Fran Carbia (min. 80); 4-1, Gerard Oliva (min. 84)

Incidències: Partit corresponent a la jornada 23 del Campionat de Segona Divisió B Grup III disputat al Nou Estadi davant de 2.715 espectadors.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments