L’1×1 de l’Andorra-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 22 del campionat de Segona Divisió B.

Bernabé Barragán (8): SalvadorNovament evità una derrota grana. Està recuperant el seu millor nivell.

Carlos Albarrán (7): Defensiu. Sense aportar gaire en atac, el lateral dret del Nàstic és una assegurança en fase defensiva.

Pol Domingo (6): Correcte. Sense realitzar un gran encontre, el de la Pobla fou novament titular en un partit díficil per a tota la rereguarda tarragonina.

Juan Rodríguez (6): BàsicAmb Pol al costat està donant una versió molt fiable.

Javi Bonilla (6): Simple. Essencial a pilota aturada però poc més en atac. Ha de continuar millorant la seva lluita cos a cos.

David Goldar (5): Desubicat. Bon esforç defensiu però sense aportar res amb l’esfèrica als peus.

Fran Miranda (7): Imprescindible. El fitxatge estrella dels granes aquest hivern ha dotat als seus de col·locació i seguretat.

Brugui (4): Gris. No va entrar gaire en joc i se’l va veure incòmode quan rebia escorat a banda.

Pol Ballesteros (5): Individualista. No va poder aportar la velocitat i el desequilibri necessaris per obrir espais a la defensa andorrana.

Gerard Oliva (7): Treballador. Missió essencial i voluntat incansable per un futbolista que es buida partit rere partit sense la recompensa del gol.

Pedro Martín (4): Capcot. No troba porteria i això fa que es precipiti quan es vol desmarcar. Bon esforç pel bé del col·lectiu.

Romain Habran (6): Incert. Va generar perill el poc temps que trepitjà la gespa de l’estadi andorrà però amb una presa de decisions discutible.

Ferran Giner (4): Invisible. No va entendre la seva tasca sobre la gespa.

Toni Seligrat (6): Satisfet. El tècnic del Nàstic ha tallat la dinàmica de gols encaixats. Els seus futbolistes han entès el seu missatge.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments