Toni Seligrat: “L’equip anirà a més”

Dóna per bo el punt aconseguit a Prada de Moles davant l'Andorra

Toni Seligrat ha donat per bo el punt obtingut aquest diumenge en la visita del Nàstic al camp de l’Andorra. El tècnic grana també ha parlat del mercat d’hivern i de com encara l’equip el proper mes de febrer.

És bo el punt?: “El punt és bo. Ha estat molt treballat pel lloc, el rival i el moment”.

Porteria a zero: “A mi m’agrada treballar per guanyar, s’ha de guanyar ofensiva i defensivament. Portàvem una trajectòria i un nivell defensiu, que te’l marquen els gols en contra, molt negativa. Érem conscients que això s’havia de millorar i en això estem. L’equip està fent moltes coses perquè no ens facin gols, per no perdre i per poder guanyar i millorar. L’equip anirà a més”.

Quin és el camí?: “Hem passat un mes molt complicat a nivell de baixes i situació esportiva. Fa quatre setmanes anàvem a jugar la darrera jornada al camp de l’Orihuela, estàvem en descens i de quatre partits que teniem tres eren fora de casa, dos d’ells contra Llagostera i Andorra que a casa ens van passar per sobre. I entremig de tot això el Zaragoza. L’equip ha tret el mes endavant amb nota, a partir del febrer s’hauran acabat molts dels problemes que hem tingut aquest últim mes i estarem més centrats en futbol”.

Fran Miranda i Pol Domingo: “No és casualitat que juguin junts. L’equip ha millorat defensivament i aquests dos donen un plus de nivell defensiu, de força i de caràcter. Abans de vindre ells també vam empatar a Orihuela i Llagostera, però Pol Domingo ja en porta tres”.

Mercat de fitxatges: “Esperem que arribi qui vull. El club està fent tot el possible perquè surti qui ha de sortir i entrin els que han d’entrar”.

Habran i Ferran Giner: “Amb ells dos no hi ha hagut cap problema d’actitud, entrenen com la resta i tenen ganes d’ajudar a l’equip. Per raons esportives creiem que s’ha de reforçar l’equip i perque entri algú ha de sortir algú altre. Hi ha màxim respecte del club cap a ells. Si estan a disposició i tenim moltes baixes jugaran i seran dos més”.

Comentaris

avatar

Més notícies

L’Ajuntament de Tarragona aprova el pla urbà que modificarà l’entorn del Nou Estadi

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Tarragona va aprovar aquest passat dijous el Pla de Millora Urbana 34, que canviarà per complet...

VÍDEO | Reviu el darrer precedent dels granes al Nou Castàlia contra el Castellón

Deu anys després el Nàstic torna aquest proper diumenge (17h) al Nou Castàlia, on un Castellón que ocupa la tercera posició a la lliga...

Jonathan Pereira: “Volem i podem fer un partit bo per demostrar que estem en millora”

Jonathan Pereira va atendre aquest passat dijous als mitjans locals a la zona mixta del Nou Estadi després de l'entrenament del primer equip. El davanter...

Daisuke Suzuki fa història al Japó de la mà del VAR

L'excentral del Gimnàstic de Tarragona Daisuke Suzuki ha entrat aquest divendres al migdia al llibre d'història de la JLeague 1 (Primera divisió de futbol...

Óscar Sanz apunta al mig del camp en el cas que Javi Márquez no arribés a temps

Toni Seligrat haurà de refer aquest proper diumenge en la visita al Nou Castàlia l'onze inicial del Nàstic. El tècnic valencià haurà de fer malabars...
P