El Nàstic torna amb un punt d’Andorra (0-0)

Empat sense gols gràcies a l'actuació de Bernabé Barragán, que ha deixat per tercer partit consecutiu la porteria a zero

El Nàstic de Tarragona i l’Andorra empaten a zero gols en un partit en el qual s’han imposat les defenses i els porters. Igualtat d’ocasions per part dels dos equips que no han trobat la forma de desencallar el partit i avançar-se en el marcador. Els homes de Toni Seligrat sumen un punt molt important per continuar amb una bona dinàmica de resultats, amb tres empats consecutius a domicili i la quarta jornada sumant punts.

El nou panorama que s’obre a partir d’ara és el de donar per bons els empats fora de casa. Sempre que se sumi un punt lluny del Nou Estadi s’ha de donar per bo. Ara bé, tot això té sentit si a casa es fa bé la feina i s’aprofita l’avantatge de jugar davant la teva pròpia afició. Ho deia Seligrat abans del partit contra el Llagostera i es trona a demostrar aquest diumenge. Un equip que fora de casa és més conservador i que dóna per bo el repartiment de punts. Sobretot si és contra rivals que no són directes.

En els dos últims desplaçaments grana s’han vist dues maneres d’entendre el futbol completament diferents. A Llagostera es va veure un joc més directe dels locals, mentre que aquest diumenge els homes de Gabri, format a La Masia i amb filosofia Barça, han optat per un joc més associatiu i de toc.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

La primera meitat ha deixat un parell d’ocasions clares per cada equip. La primera ha anat a càrrec de Pedro Martín, que després de superar amb un bon control al defensa de l’Andorra ha rematat escurat i fluix a les mans de Ratti. La dels locals ha vingut després d’una bona jugada en les que han trenat passades i el remat dels andorrans l’ha desviat Juan Rodríguez amb el peu, fent marxar a pilota molt a prop de la porteria de Bernabé Barragán.

Una bona estirada del porter del Nàstic i el desencert del davanter Moha han evitat que en els minuts finals de la primera meitat els locals marxessin guanyant al descans del partit.

Qui també ho ha evitat és Pol Ballesteros, que ha estat desencertat en l’última jugada del primer temps. Una bona pressió al porter després que Ballesteros perdés la pilota ha fet que donés a les cames de l’atacant del Nàstic, qui amb el porter fora de lloc i en una posició escorada ha picat la pilota amb massa força per sobre de Ratti i ha sortit fregant el travesser.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Recital de Bernabé

El Nàstic ha tornat a deixar la porteria a zero. Tercer partit consecutiu que Bernabé no encaixa cap gol. No encaixa perquè els altres fallen, sinó que el porter grana tornar a mostrar aquells reflexos que van portar a La Budellera rumors que el situaven en equips capdavanters de Segona Divisió i, fins i tot, Primera.

Fins a tres intervencions del porter a la segona meitat que han certificat el resultat final de 0 gols a 0. Primer amb una gran mà al xut de Bover que evitava el que podia ser el primer gol dels grana, després amb una bona estirada al remat de Rai i finalment un llançament de Musa a l’últim minut del temps reglamentari que ha refusat i Albarrán ha desviat providencialment.

Al Prada de Moles, amb els voltants plens de la neu ennegrida que els operaris han hagut de retirar aquest matí, la defensa grana ha demostrat que cada cop està més assentada que mai. La marxa de Perone i la irrupció de Pol Domingo han portat una mena d’aire fresc a la línia defensiva que també té mèrit en els 0 gols encaixats en els tres últims partits.

Peus providencials de Juan Rodríguez i Albarrán als últims moments que evitaven remats a plaer dels davanters andorrans. Aquelles jugades que la defensa d’Orihuela hagués encaixat una rere l’altra i que avui a Andorra ha pogut arreglar.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Per part del Nàstic, poca cosa al segon temps. Un remat de Gerard Oliva que ha marxat per sobre la porteria local i dues ocasions d’un dels punts positius d’aquesta temporada: la pilota aturada. El primer a rematar ha estat Juan Rodríguez després d’una falta penjada per Bonilla que el porter local ha aturat amb seguretat. La segona ocasió clara l’ha tingut Romain Habran, qui ha entrat per Ballesteros al segon temps i ha donat un aire fresc a l’atac grana.

L’empat contra l’Andorra permet sumar un punt que s’ha de fer bo a casa. Guanyar a l’Ebro ha de ser una obligació pels grana. Per ser un rival que està per la zona baixa de la classificació i per sumar la segona victòria consecutiva a casa, fet que encara no ha passat aquesta temporada.

Ara el Nàstic ja està dos punts per sobre del descens i veu com per segona jornada seguida està fora del descens. Però el més destacat dels últims dos partits és que es veu un equip més seriós al darrere i que demostra caràcter sobre el terreny de joc. És aviat per treure conclusions de si aquest és el Nàstic que veurem les pròximes jornades, però el que sí que és segur és que els grana han sumat quatre punts de sis possibles i arriben en un bon moment al partit del pròxim diumenge a les 12 al Nou Estadi.

FITXA TÈCNICA

Andorra: Ratti; Feher, Vilanova (Bessone, min. 74), Martos, Jilmar; Rai, Riverola, Bover; Moha (Musa Jr, min. 74), Iker (Ludo, min. 88) i Casadesús.

Gimnàstic: Bernabé; Albarrán, Rodríguez, Domingo, Bonilla; Goldar, Miranda, Brugui (Giner, min. 74), Ballesteros (Habran, min. 55); Oliva i Pedro.

Àrbitre: Miguel García Aceña Amonestats: pels locals, Riverola (min. 58), Vilanova (min. 63), Rai Marchán (min. 84) i Ludo (min. 90) ;pels visitants, Gerard Oliva (min. 58) i David Goldar (min. 71).

Resultat: 0-0. Gols: -.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 22 del campionat de Segona Divisió B, grup 3, disputat a Prada de Moles.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments