Expedient disciplinari a Viti i Petcoff, que s’entrenen al marge del grup

Foto: Diario As

El club ja ha començat a prendre mesures disciplinàries amb els jugadors Viti i Petcoff. El retràs amb què el migcampista de Mataró va arribar a la convocatòria contra el Barça B i la negativa de l’argentí a disputar el matx contra els blaugranes van encendre els ànims de la directiva, fins al punt que el propi president de l’entitat, Josep Maria Andreu, els va convidar a marxar del Nou Estadi aquest passat diumenge.

Segons explica el Diari Més en la seva edició d’aquest dimarts, el Nàstic ha obert un expedient disciplinari als dos futbolistes, que des d’aquest passat dilluns s’entrenen al marge de l’equip.

Es desconeixen encara les conseqüències que tindran aquests dos expedients. Malgrat això, el club podria buscar-los una sortida durant aquest mercat d’hivern. De fet, el Diari de Tarragona confirma que Viti podria tenir l’interès de filials com els del Betis i l’Oviedo.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Wilfred serà baixa dues o tres setmanes per una lesió a l’adductor
Ni amb Trilles ni amb el joc de Seligrat
La pólvora segueix mullada: només 1 punt de 6 possibles
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments