Josep Maria Andreu va convidar a marxar de l’estadi a Petcoff i Viti

Foto: Gimnàstic de Tarragona

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va convidar a marxar als jugadors del primer equip Damián Petcoff i Víctor Martínez “Viti” en la prèvia del partit d’aquest passat diumenge al Nou Estadi davant el Barça B.

Segons explica el Diari Més en una informació que PortalGrana.cat ha pogut confirmar, el màxim dirigent grana va explotar davant la negativa de Petcoff a jugar el matx i el retard amb el que va arribar Viti a la convocatòria.

El migcampista argentí s’hauria rebel·lat d’aquesta manera després de veure com el club vol despendre’s d’ell durant aquest mercat d’hivern. De fet, Petcoff no ha tornat a jugar amb la samarreta grana des del 19 de desembre de l’any passat, en la victòria del Nàstic davant l’Olot a la Copa del Rei.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Wilfred serà baixa dues o tres setmanes per una lesió a l’adductor
Ni amb Trilles ni amb el joc de Seligrat
La pólvora segueix mullada: només 1 punt de 6 possibles
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments