El Juvenil A segueix en plena forma i supera al San Francisco (0-4)

El Juvenil A del Nàstic de Tarragona ha aconseguit una importantíssima victòria en la visita d’aquest dissabte a les Illes Balears, on s’ha enfrontat al CD San Francisco amb l’Annex 2 de les instal·lacions de San Bibiloni com a escenari del partit. Els grana s’han imposat per 0 a 4, un resultat enganyós que amaga la igualtat que hi ha hagut entre ambdós equips, i encadenen cinc jornades sense perdre.

De fet, cap dels dos ha estat capaç d’inaugurar el marcador en la primera part. Com bé destaca Gabriel Capllonch en la seva crònica per al web futbolbalear.es, les dues millors oportunitats del conjunt tarragoní han arribat en dos serveis de cantonada. En el primer, Guillem Ximénez ha executat el córner, enviant la pilota al lateral de la xarxa, i en el segon, Joan Nins l’ha rematat amb el cap a les mans de Joan Salvá.

Ja en la segona part, Ricard Robledo ha posat per davant al conjunt de Daniel Vidal amb un remat des de dins de l’àrea, dirigint la pilota al pal esquerre del porter local. El 0 a 1 ha obligat al San Francisco a arriscar a l’hora d’atacar, i el Nàstic ho ha aprofitat per segellar el triomf amb tres gols més en els darrers minuts.

Zakaria El Idrissi ha estat l’autor del segon amb un xut des de lluny en el 84’, mentre que Albert Querol i Òscar Romero han fet el tercer i el quart, respectivament, en el 87’ i 90’. Aquest últim es manté com el màxim golejador de l’equip i amb el d’aquest partit ja ha igualat els 8 gols que van anotar Bernat Guiu i Guillem Martínez la temporada passada.

El triomf permet al Nàstic consolidar-se en la zona mitjana de la classificació, més concretament en la 8a plaça. Els 25 punts que acumula en el seu caseller el situen a un del 7è, el Cornellà, i a dos del 6è, l’Europa. La quarta plaça que defensa la Damm continua sent el màxim objectiu al qual pot aspirar, sent sis els punts que els separen. Per contra, la distància amb el descens ha augmentat fins als deu punts.

El pròxim dissabte, l’equip de Daniel Vidal rebrà a la SD Huesca, 11è classificat amb 18 punts, en la que serà una nova oportunitat per confirmar el bon estat de forma pel qual travessa i seguir ampliant la diferència amb el descens i mirar únicament amunt.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments