Pol Ballesteros retorna el Nàstic a la victòria (1-0)

Un gol de l'extrem al minut 71 de partit dóna tres punts als grana dos mesos després

El fred i la pluja han fet que aquest diumenge matinal de futbol hagi deixat una de les pitjors entrades de la temporada, per no dir la pitjor. El Nàstic, lluny d’acusar la falta de suport, ha tornat a guanyar dos mesos i cinc partits després. El partit ha deixat a un equip que poc a poc va agafant forma, es va trobant més còmode sobre el terreny de joc i que avui ha guanyat al tercer classificat. Poc a poc anem veient un Nàstic efectiu i més seriós al darrera, que es des d’on ha de començar tot.

Ha estat un partit on, de nou, s’ha deixat la porteria a zero. Bernabé ha demostrat que el partit a Llagostera no va ser de casualitat i ha tornat a protagonitzar aturades de molt mèrit. Ocasions que de no tenir la intervenció del porter haguessin acabat en gol. Una parada a cada part. La primera ha estat una estirada perfecta per evitar el gol de Collado, que es col·lava per la dreta de la porteria. La jugada, com en la majoria del partit, ha vingut d’una jugada de combinació entre els atacants avui de groc que ha acabat amb la seva ocasió més clara.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Al segon temps, quan s’ha superat l’hora de joc, Abel Ruiz ha estat l’encarregat de tornar a posar a prova a Bernabé, que amb una mà forta i segura al pal curt ha evitat el gol visitant. El davanter blaugrana ha tingut una altra ocasió més matinal. Al minut 7 de partit ha enviat una pilota al pal després de superar a Bernabé i de què el central Juan Rodríguez hagi estat lent. La rematada, un pèl escorada, ha tocat a la fusta dreta de la porteria.

El primer temps no hi ha hagut únicament ocasions pels visitants. El Nàstic n’ha tingut una de molt clara al minut 23 de partit, amb una arribada d’Albarrán que ha desviat la defensa. Una bona jugada en la que Pedro Martín, que de nou ha començat el partit a la banda, ha centrat, Gerard Oliva l’ha deixat de cara perquè Ballesteros la rematés al fons de la xarxa. El seu remat l’ha tret Carevic i l’ha deixada morta per l’arribada, com una exhalació, del lateral del Nàstic. Els grana, motivats per veure com arribava la primera ocasió, han provat al porter visitant un parell de cops més en els minuts següents, però en cap de les ocasions s’ha hagut de lluir.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Ballesteros decanta la balança

Quan el Nàstic estava insistentment buscant la manera de fer mal al joc ordenat del Barça B, ha arribat el gol que ha fet que els tres punts es quedin a Tarragona. Una jugada per banda dreta de Brugui l’ha tocat un defensor visitant, deixant la pilota morta dins de l’àrea. L’ha aprofitat Pol Ballesteros, que a la primera li han taponat el xut però a la segona, amb el cap, no ha perdonat. Un gol molt celebrat, amb ràbia i eufòria pel que significa tornar a guanyar al Nou Estadi i fer-ho contra el millor equip de la categoria, segons ha dit Toni Seligrat a roda de premsa.

Al Nàstic, com no pot ser d’una altra manera, ha hagut de patir fins al final. Els blaugrana han buscat insistentment el gol per rascar un punt. L’han tingut, amb un remat d’Akieme, que ha entrat al segon temps, que el porter grana ha pogut aturar. Ha estat un xut des de la frontal que ha rebutjat bé, cap al costat. El Bernabé dels últims partits hagués deixat la pilota morta a la petita i ja l’haguéssim tingut.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Debut immillorable de Miranda

Quan un jugador debuta amb victòria no hi ha altre qualificatiu que “immillorable” per valorar-lo. Aquest ha estat el cas de Fran Miranda, últim fitxatge del Nàstic que aquest diumenge ja s’ha estrenat a la titularitat. El seu partit ha estat correcte, imposant caràcter sobre el terreny de joc i en tot moment ordenant als seus companys. Ell era la veu que cridava a la pressió, ell era qui aplaudia cada passada errada o cada jugada que acabava en ocasió. Un jugador d’aquells que es coneix com mariscal, que mana i s’imposa.

Contraposició total amb els jugadors que es pensen que són més del què realment són. Que arriben tard, entrenen a mig gas i no es deixen la pell cada partit que surten. Els indisciplinats no han de tenir lloc al costat dels que, com Miranda, es volen deixar l’ànima per ajudar a l’equip. Abans 11 Miranda que 11 Viti, que si no vol estar a Tarragona ja pot fer les maletes i anar a buscar feina d’una altra cosa, perquè aquestes actituds difícilment les tolerarà algun entrenador.

FITXA TÈCNICA

Gimnàstic: Bernabé; Albarrán, Pol Domingo, Juan Rodríguez, Bonilla; Miranda, Goldar, Pol B., Pedro (Pereira, min. 58), Brugui (Pol Valentín, min. 85); Oliva (Habran, min. 90)

Barça B: Carevic; Morer (Ilaix, min. 87), Araujo, Chumi, Jaime (Akieme, min. 77); Jandro, Monchu, Reis; Hiroki, Abel Ruiz (Saverio, 77), Collado

Àrbitre: Antonio Monter Solans Amonestats: pels locals Fran Miranda (min. 26), Pedro (min. 29), Bernabé (min. 77), Gerard Oliva (min. 88) pels visitants, Collado (min. 60), Araujo (min.60), Jandro (min. 85)

Resultat: 1-0 Gols: Pol Ballesteros (min. 71)

Incidències: Partit corresponent a la jornada 21 del campionat de la Segona Divisió Grup 3 disputat al Nou Estadi davant de 2359 espectadors. S’ha guardat un minut de silenci per les tres persones mortes a l’explosió del polígon sud de Tarragona.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments