Les ocasions arriben, el gol no (0-0)

Empat a zero entre Llagostera i Nàstic en un partit que els grana podien haver guanyat i en què Bernabé s'ha erigit com a salvador

El Nàstic es torna a trobar amb un partit en el que posa les ocasions, però no aconsegueix guanyar. Aquest dimecres, contra el Llagostera, la cosa ha estat més disputada. Els dos equips han gaudit de grans ocasions per poder marcar, però cap d’ells ho ha fet. Un empat a zero que ja es veia des de la prèvia del partit, quan Toni Seligrat destacava el complicat que és jugar en estadis com aquest.

Tot i això, el Nàstic ha merescut una mica més. Les seves ocasions han estat més clares que les de l’equip local. El primer en avisar ha estat Gerard Oliva, amb un remat amb la cama esquerra que ha obligat a Marcos Pérez a volar per evitar que la pilota es colés ben a prop de l’escaire de la seva porteria.

El porter del Llagostera ha estat el verdader salvador del seu equip en dues ocasions més. Disputats 10 minuts del segon temps, Brugui ha vist com treia una mà salvadora a un remat que ha fet dins de l’àrea, a la part esquerra. El mateix Marcos Pérez ha tornat a frenar les il·lusions granes amb una intervenció de mèrit a un remat de Goldar, a les acaballes del partit.

Quan un partit acaba 0 a 0, els porters i les defenses tenen més nombres de ser els protagonistes. En el partit d’avui han estat, en gran part, dels defensors de la porteria. Si el del Llagostera ha salvat als seus, Bernabé Barragán ho ha fet amb el Nàstic. Ha començat amb nervis en una sortida en fals que ha propiciat la primera ocasió del Llagostera al 29 de la primera meitat, però a mesura que avançava el partit ha anat traient els detalls que tant s’han trobat a faltar aquests últims mesos a Tarragona.

Abans de la primera meitat ha aturat una falta llançada per Magallán amb una gran estirada, però el repertori ha vingut al segon temps. Quan s’havien jugat pocs minuts, el porter ha hagut d’intervenir en dues ocasions sense molta feina. En les que sí que s’ha empleat de valent ha estat als últims minuts, amb una nova doble aturada en les que ha demostrat els seus reflexos i en un remat a boca de canó de Kuku que ha pogut aturar bé, amb seguretat.

Els últims minuts de partit han deixat l’ocasió més clara pels visitants, amb una rematada incorrecta de Jonathan Pereira que no ha trobat porteria quan estava completament sol. Hagués estat la culminació a una jugada de contraatac portada per Brugui, qui ha estat el millor del partit.

L’ex de la Pobla ha tornat a demostrar que és el millor jugador d’aquest equip i que la posició de mitjapunta és la que millor li va pel seu joc. Ha estat jugant allà tot el partit, el que ha comportat que Pedro Martín caigués més a banda i s’allunyés de l’àrea rival.

Foto: Gimnastic de Tarragona

El camí que està agafant el Nàstic és bo. No s’ha materialitzat en resultats, però es nota una millora en el joc. Les ocasions estan, però ara falta rematar-les. Per això està el mercat d’hivern, per dotar a l’equip de les peces que li falten. Són moltes les posicions que s’han de reforçar i la secretaria tècnica haurà de posar-se a la feina. Han de ser jugadors que vinguin a aportar, a sumar i, si pot ser, que no vinguin a lesionar-se com Javi Ribelles en el primer entrenament.

FITXA TÈCNICA

Llagostera: Marcos Pérez; Aimar, Viale, Diego, Maynau; Eric, David Garcia, Santi Magallan (Kuku, min. 80), Cortés (Nahuel, min. 58), Noel, Eric (Crespo, min. 70); Sascha.

Gimnàstic: Bernabé; Albarrán, Pol Domingo, Juan Rodríguez, Goldar; Javi Márquez (Pereira, min. 67), Viti, Brugué (Montero, min. 90), Ballesteros, Pedro Martín; Gerard Oliva.

Àrbitre: David Recio Moreno Amonestats: pels locals, Maynau (min. 35), Shascha (min. 66) i Diego (min. 79) pels visitants, Juan Rodríguez (min. 87), Pol Domingo (min. 90 + 4’).

Resultat: 0-0 Gols: -.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 20 del Grup 3 del campionat de la Segona Divisió B disputat la Municipal de Llagostera.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments