L’1×1 del Llagostera-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 20 del campionat de Segona Divisió B.

Bernabé Barragán (5): Ambigu. Malgrat salvar els mobles en diverses ocasions amb bones aturades, el porter del Nàstic va deixar sensacions d’inquietut i inseguretat en les seves sortides de l’àrea petita.

Carlos Albarrán (6): Actiu. El “2” grana va mostrar-se contundent i participatiu en el joc ofensiu dels seus.

Pol Domingo (7): EficientEl jove central de la Pobla va mostrar-se segur en faceta defensiva. Ràpid en la lluita cos a cos, ha de millorar en la construcció de joc.

Juan Rodríguez (5): Despistat. Malgrat el bon partit disputat, sovint per la marca en les centrades laterals adversàries.

David Goldar (6): Correcte. Partit sense alts i baixos del gallec.

Javi Márquez (5): Perdut. Tot i la seva predisposició, el “10” va anar de més a menys en un encontre on acabà perdent protagonisme.

Viti (6): Renascut. Va voler ser protagonista del partit i durant els primers minuts del duel ho va aconseguir. Va demostrar que pot exercir puntualment les tasques de pivot defensiu

Brugui (8): Estrella. El seu talent li va permetre actuar per tot el front d’atac. Li manca punteria de cara a porta.

Pol Ballesteros (5): Individualista. Cal que es calmi amb l’esfèrica als peus i entengui el ritme que cal imprimir al partit.

Gerard Oliva (7): Imprecís. Bé en l’esforç col·lectiu però li va fallar la precisió a l’hora de combinar amb els seus companys.

Pedro Martín (6): Solidari. Va actuar de fals extrem i es mostrà generós a l’hora d’ajudar en tasques defensives.

Jonathan Pereira (4): Estèril. Va fallar una ocasió molt clara de gol. No acaba d’agafar el ritme dels partits.

Sergio Montero (-):  Només va poder disfrutar d’un parell de minuts sobre la gespa.

Toni Seligrat (6): Intel·ligent. Va entendre el que requeria el partit. El seu equip va a més a l’espera del pivot desitjat.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments