VÍDEO | La fatídica remuntada del Llagostera que va dinamitar l’ascens grana a Segona A

El duel va acabar amb incidents entre les dues aficions, que van haver de ser separades pels Mossos d'Esquadra

El 22 de juny del 2014 passarà a la història negra del Nàstic. Aquell dia, encara marcat a la retina de tota la parròquia grana, el conjunt tarragoní va veure com el Llagostera li remuntava el 2-1 de l’anada per acabar imposant-se per 3-1.

El partit va tenir de tot. Gols, intensitat i molta polèmica. Els homes de Vicente Moreno van haver de jugar amb 10 jugadors durant tota la segona meitat després de l’expulsió de Xisco Campos al minut 44 de la primera amb vermella directa.

Marcos Jiménez de la Espada es va encarregar, de penal al 57, d’igualar l’eliminatòria. Però Nuha, només un minut després d’iniciar-se la pròrroga, va posar el definitiu 3-1 local que va permetre al conjunt gironí ascendre a Segona A.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments