Ribelles s’acomiada de l’Unionistas: “Ha estat un orgull defensar aquesta samarreta durant any i mig”

En una carta publicada al seu compte de Twitter

El nou migcampista del Nàstic Javier Ribelles es va acomiadar aquest passat dilluns de l’afició de l’Unionistas a través d’una carta publicada a la seva compta personal de Twitter.

El valencià assegura que trobarà a faltar el club salmantí i diu que sempre formarà part de la família d’aquest conjunt.

“És difícil haver d’acomiadar-me d’un club com l’Unionistas, un club diferent, que m’ha fet sentir com a casa des del primer dia. Gràcies Salamanca, gràcies directiva i grup de treball, gràcies companys i amics, gràcies cos tècnic i metges, però sobretot gràcies afició per la vostra incondicionalitat. El que fa gran a aquest club sou tots vosaltres, des del primer fins l’últim que el formeu. Us trobaré molt a faltar, ha estat un orgull defensar aquesta samarreta durant aquest any i mig. Defensar-la m’ha regalat dues coses que són una sort i que sempre duré amb mi: jugar al futbol, al futbol en majúscules, i sentir que formo part d’una gran família. Sempre seré unionista”.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments