Òscar Romero salva un punt per al Juvenil A davant l’Ebro

El Juvenil del Nàstic de Tarragona ha inaugurat el 2020 amb un empat a domicili al camp del CD Ebro. Òscar Romero, màxim golejador de l’equip amb 7 gols, ha salvat un punt amb el seu gol en el 72’ després que el conjunt aragonès s’hagués avançat en el 68’ per mitjà d’Adrián Nieto.

Chema Bastida, redactor de l’Heraldo Afición, apunta en la crònica del partit que en la primera part, ambdós equips s’han anul·lat un a l’altre i les ocasions han brillat per la seva absència. Tot el contrari ha succeït en els segons 45 minuts, on hi ha hagut més ritme, i en conseqüència, més oportunitats de gol.

Marc Álvarez ha originat la primera ocasió pels grana servint un servei de cantonada que s’ha passejat per l’àrea petita de l’Ebro. Poc després, Ricard Robledo i Òscar Romero s’han topat amb Cebollada. Després dels gols, el mateix Romero ha tingut el gol de la victòria en un remat de cap que s’ha marxat per sobre del travesser.

D’aquesta manera, el conjunt de Daniel Vidal encadena quatre jornades sense conèixer la derrota. Cal recordar que abans d’acabar el 2019, va esgarrapar un empat davant el Girona (1-1) i va sumar els següents sis punts contra l’Atlético Villacarlos (3-0) i el Lleida Esportiu (6-0), davant el qual va iniciar la segona volta de la competició.

Aquesta inèrcia positiva situa al Nàstic en una situació molt més còmode de la que es trobava fa algunes setmanes. Ara mateix ocupa la 8a plaça amb 22 punts, i té set d’avantatge respecte a l’Ebro, l’equip que marca les places de descens.

Els grana intentaran allargar la bona dinàmica amb una victòria al camp del CD San Francisco aquest dissabte a les 16.00 h. Un triomf davant l’11è classificat (17 punts) seria molt important per tornar a mirar a la 4a plaça, de la qual el separen 8 unitats.

Consulta el calendari i la classificació del Grup III de la Divisió d’Honor Juvenil en el següent enllaç: http://fcf.cat/resultats/1920/futbol-11/divisio-honor-juvenil/grup-iii

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments