Només una arribada a falta de dues setmanes pel tancament del mercat d’hivern

Fins al moment només hi ha hagut una entrada (Ribelles) i una sortida (Lasso)

L’afició grana comença a impacientar-se davant l’absència de fitxatges durant aquest mercat hivernal.

El club és conscient que cal incorporar futbolistes abans del 31 de gener per intentar revertir la mala situació a la lliga. Tot-hi això, i a falta de poc més de dues setmanes pel tancament del mercat, només s’ha produït l’arribada d’un futbolista: el de Javier Ribelles.

A banda del valencià, només ha aparegut un altre candidat per aterrar al Nou Estadi: Fran Miranda de l’Hércules.

En el capítol de sortides només s’ha pogut oficialitzar la cessió de Joel Lasso al Badalona. Tot fa pensar que Bruno Perone també abandonarà el conjunt tarragoní en la operació d’intercanvi que servirà perquè Miranda vesteixi de grana.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments