Cap victòria en les quatre visites al Llagostera

En l'últim partit de lliga a Segona, disputat a Palamós, gironins i tarragonins van signar un empat a u

Llagostera i Nàstic es tornaran a veure les cares aquest proper dimecres per cinquè cop en la seva història.

En un duel que porta mals records a la parròquia grana per l’eliminació a la final del play-off d’ascens a Segona A la temporada 2013/14, els tarragonins intentaran obtenir la primera victòria a terres gironines per primer cop en el total d’enfrontaments entre ambdós conjunts.

Dels quatre precedents, dos van acabar amb victòria local i dos en empat. El darrer, en competició lliguera a Segona A, els dos conjunts van acabar signant un empat a u, anotant José Naranjo el gol del Nàstic al minut 51. Aquest matx es va disputar al Municipal de Palamós, ja que el camp del Llagostera no estava acondicionat per viure partits de la categoria de plata.

Els quatre precedents entre Llagostera i Nàstic

  • 2012/13 (Segona B): 1-0
  • 2013/14 (Segona B): 0-0
  • 2013/14 (tornada final play-off d’ascens): 3-1
  • 2015/16 (Segona A): 1-1
guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments