L’1×1 del Nàstic-Zaragoza

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la segona ronda de Copa del Rey

Bernabé Barragán (4): Lent. Tot i no tenir la culpa de cap dels gols encaixats, el porter grana s’està sumint en un mar de dubtes cada vegada que ha de sortir de l’àrea.

Carlos Albarrán (5): Passiu. Poca aportació ofensiva la d’un jugador que ha de ser capital en aquest equip.

Pol Domingo (7): Líder. Enorme partit el del jove futbolista grana. Decidit al tall i solvent davant qualsevol adversari. No es descarta que pugui formar part del primer equip.

Juan Rodríguez (4): DesafortunatEl gol anotat en pròpia marcà el seu posterior partit. Va perdre la confiança amb massa facilitat.

Javi Bonilla (4): Tou. Va perdre la partida física amb massa facilitat. El tercer gol denota aquesta manca d’empenta.

Javi Márquez (6): Renascut. El rival i el bon paper dels seus companys van permetre que el veterà migcampista pogués entrar en contacte amb l’esfèrica més sovint que durant el campionat regular.

David Goldar (4): Desubicat. La mala fortuna el va acompanyar en el segon gol visitant. Ha de tornar a l’eix de la defensa.

Brugui (6): Motivat. No va tenir sort de cara a porteria. Es va moure molt bé per tot el front d’atac.

Sergio Montero (4): Decepcionant. Jugar més escorat en un costat i el fet de sortir d’una lesió no li van permetre demostrar el potencial que té.

Thomas Amang (6): Voluntariós. Tot i moure’s molt bé i buscar l’esquena rival, li fallà la punteria per erigir-se novament com l’heroi del partit.

Pedro Martín (4): Desesperat. No veure’l perforar la porteria rival fa mal. El jugador necessita gols i veure com fracassa en l’intent el desespera. Necessita anotar per recuperar la confiança perduda.

Pol Ballesteros (6): Multiús. Ja sigui d’extrem o ocupant posicions més centrades, el “19” grana sempre rendeix.

Gerard Oliva (6): Estèril. Sempre amb voluntat d’ajudar a l’equip, el de Riudecanyes vol aportar i ser útil en facetes que no li corresponen

Jonathan Pereira (4): Excitat. Es mou amb insistència però a voltes sense sentit. El context no l’acompanya.

Toni Seligrat (5): Impotent. El seu equip va jugar com mai per acabar perdent com ho fa sempre. Va alinear a jugadors del filial i l’equio no ho notà. Pot estar orgullós.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies