El dia en què Luis Enrique i Guardiola podrien haver entrenat al Nàstic

La majoria de la junta directiva va acabar decantant-se per Paco Flores

José Sicart, ex director esportiu del club grana i que ocupava aquest càrrec quan l’equip tarragoní va assolir el darrer ascens a Primera (2006), va confessar el passat dimecres al programa Què t’hi jugues? de la Cadena SER que tant Luis Enrique com Josep Guardiola van estar molt aprop de convertir-se llavors en entrenador i membre del cos tècnic del quadre tarragoní quan la directiva va prescindir de Luis César.

José Sicart | Foto: Diario As

Segons narra Sicart, només ell i un altre conseller de la SAE van donar suport a la proposta, que va acabar sent rebutjada. Paco Flores va ser qui va acabar agafant la batuta de l’equip.

Referint-se a Luis Enrique, Sicart apunta que “la seva prioritat era únicament esportiva. Em va proposar a Guardiola pel cos tècnic”.

De fet, la única condició que hauria posat l’asturià, que es va mostrar molt interessat en dirigir el conjunt grana, va ser la de rebre una indemnització si no acabava la temporada a Tarragona, assegurant-se així entrenar un equip de la màxima categoria fins al mes de juny.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies