Una Copa de més

Aragonesos i tarragonins disputaran un matx que cap dels dos voldria tenir a hores d'ara.

Gimnàstic de Tarragona i Real Zaragoza disputaran dissabte a partir de les 12:00 hores el partit corresponent a la ronda de Copa del Rey. Tarragonins i aragonesos repetiran un duel que ja s’ha convertit en tot un clàssic al Nou Estadi.

Centrats en una altra tasca

La delicada situació de l’equip provocarà que Toni Seligrat faci rotacions a l’onze inicial tot i l’al·licient de la recompensa econòmica. Pol Prats, per lesió serà l’única baixa de la que disposarà el tècnic valencià del Club Gimnàstic. Les rotacions podrien provocar que els menys habituals agafin protagonisme, en especial el davanter Thomas Amang, el qual fou protagonista a la ronda prèvia davant l’Olot. Damián Petcoff, Ferran Giner i Bruno Perone, tots tres a la rampa de sortida del club, podrian no trepitjar la gespa del Nou Estadi a l’espera de confirmar-se les seves respectives sortides. Un possible onze inicial seria el format per Bernabé Barragán, Pol Valentín, Juan Rodríguez, David Goldar, Javi Bonilla, Viti, Javi Márquez, Romain Habran, Brugui, Thomas Amang i Gerard Oliva.

L’anel de l’ascens

El rival dels granes, el Real Zaragoza viatjarà a Tarragona en plena lluita per aconseguir l’ascens a Primera Divisió. Sense l’exgrana Luis Suárez, el japonès Shinji Kagawa és el principal atractiu dels aragonesos malgrat no estar gaudint d’una bona temporada. És previsible que Víctor Fernández faci més rotacions que l’equip local i faci sortir d’inici a Ratón, Guitián, Gripó, Delmás, Francés, Javi Ros, Yannick, Blanco, Aguado, Kagawa i Linares.

 

Comentaris

avatar

Més notícies

Una vintena d’aficionats desplaçats fins a Andorra per acompanyar l’equip

Malgrat que el club finalment va decidir no organitzar cap desplaçament en autocar, fins a una vintena d'aficionats granes han recorregut els més de...

Seligrat frena l’hemorràgia: tercer partit consecutiu mantenint la porteria a zero

Després de sumar un empat al camp de Prada de Moles davant l'Andorra, els homes de Seligrat han sumat un punt i ja és...

Toni Seligrat: “L’equip anirà a més”

Toni Seligrat ha donat per bo el punt obtingut aquest diumenge en la visita del Nàstic al camp de l'Andorra. El tècnic grana també...

“El millor fitxatge del Nàstic ha estat la marxa de Perone”: les reaccions de l’afició després de l’empat contra l’Andorra

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit a les xarxes socials després de l'empat al Prada de Moles. A continuació recollim alguns...

A qui aproves i a qui suspens de l’Andorra-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes de l'Andorra-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.ex.co/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));