Una Copa de més

Aragonesos i tarragonins disputaran un matx que cap dels dos voldria tenir a hores d'ara.

Gimnàstic de Tarragona i Real Zaragoza disputaran dissabte a partir de les 12:00 hores el partit corresponent a la ronda de Copa del Rey. Tarragonins i aragonesos repetiran un duel que ja s’ha convertit en tot un clàssic al Nou Estadi.

Centrats en una altra tasca

La delicada situació de l’equip provocarà que Toni Seligrat faci rotacions a l’onze inicial tot i l’al·licient de la recompensa econòmica. Pol Prats, per lesió serà l’única baixa de la que disposarà el tècnic valencià del Club Gimnàstic. Les rotacions podrien provocar que els menys habituals agafin protagonisme, en especial el davanter Thomas Amang, el qual fou protagonista a la ronda prèvia davant l’Olot. Damián Petcoff, Ferran Giner i Bruno Perone, tots tres a la rampa de sortida del club, podrian no trepitjar la gespa del Nou Estadi a l’espera de confirmar-se les seves respectives sortides. Un possible onze inicial seria el format per Bernabé Barragán, Pol Valentín, Juan Rodríguez, David Goldar, Javi Bonilla, Viti, Javi Márquez, Romain Habran, Brugui, Thomas Amang i Gerard Oliva.

L’anel de l’ascens

El rival dels granes, el Real Zaragoza viatjarà a Tarragona en plena lluita per aconseguir l’ascens a Primera Divisió. Sense l’exgrana Luis Suárez, el japonès Shinji Kagawa és el principal atractiu dels aragonesos malgrat no estar gaudint d’una bona temporada. És previsible que Víctor Fernández faci més rotacions que l’equip local i faci sortir d’inici a Ratón, Guitián, Gripó, Delmás, Francés, Javi Ros, Yannick, Blanco, Aguado, Kagawa i Linares.

 

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P