Principi d’acord amb l’Hércules: Fran Miranda per Bruno Perone

Els dos futbolistes també haurien acceptat l'intercanvi

Finalment, sembla que l’intercanvi de jugadors entre el Nàstic i l’Hércules es produirà. Segons explica el diari Información, els dos conjunts han arribat a un principi d’acord perquè Fran Miranda acabi vestint de grana i Bruno Perone marxi al club del Rico Pérez.

Havia de ser Damián Petcoff el futbolista grana que posés rumb a Alacant, però finalment ho farà el central italo-brasiler, que no ha acabat de quallar en la seva segona etapa a Tarragona. Cal tenir en compte que Perone estava cedit per part de l’Extremadura.

Segons informa el rotatiu alacantí, l’acord es podria fer oficial en els propers dies, després de tenir també l’aprovació dels dos jugadors.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments