Melcior, Gaspar, Baltasar i Nàstic: els quatre Reis Mags

Que poc dura l’alegria a casa del pobre. Ui! Vull dir a casa d’un dels equips amb el pressupost més alt de la categoria…Mare de Déu!

Som incapaços d’aguantar un 0-2 davant el cuer quan, fins ara, llançàvem pràcticament totes les primeres parts i a les segones havíem de córrer per donar la volta al marcador. Per una vegada que estàvem contents a la mitja part…casum l’olla!

Tot i el resultat favorable, durant la retransmissió del partit els comentaristes ja avisaven que no estàvem jugant del tot bé, cosa que ens feia pensar que si espavilàvem a la segona part la diferència al marcador podria ser fins i tot més àmplia. Res més lluny de la realitat: no vam palmar de miracle, i au! Empat a dos i cap a Tarragona, que hem d’anar a veure la cavalcada de reis. Vergonyós!
Els gols que ens fan són de punyeter pixarrí; dos regalets amb llacet marca de la casa, faltaria més.

Any nou però el mateix desgavell de sempre. Són incapaços de donar-nos una petita alegria, òndia!

Tant costava matar el partit? Penseu que hagués estat a l’inrevés: creieu tal com estem que ho haguéssim remuntat? Sincerament ho veuria molt complicat.
Però bé, estàvem a la vigília de Reis i nosaltres en això de fer regals als contraris tenim un màster. Som ara mateix carn de Tercera Divisió, família. No hi ha més.

Primera volta de les més penoses de la nostra darrera història: quatre victòries, sis empats i nou derrotes. De vergonya!

Arrenca el mes gener amb l’obertura del mercat d’hivern i, a dia d’avui, seguim sense fitxatges. Només la sortida de Joel Lasso que, ves per on, el cedim a un rival directe. Olé tú! Jugada mestra. Quins pebrots!

Arriba un cap de setmana si més no estrany, amb la Copa del Rei davant el Zaragoza i dimecres amb partit de lliga a Llagostera, que sempre té aquell morbo afegit. Però al ser entre setmana, que estem jugant de pena i que la gent no vol deixar un duro a l’”Alzina team”…si ja als desplaçaments cada vegada hi va menys gent, al Municipal de Llagostera no hi haurà pràcticament cap nastiquer.

Comença la segona volta de la lliga i arrenca novament amb el dubte de veure quin equip ens prepararà Seligrat per la Copa aquest cap de setmana. Sortirà amb molta gent del filial reservant-se per dimecres? O farà un equip més ple de titulars? Vés a saber, jo ja no sé que pensar.

Ah! Per cert. Parlant de Seligrat aprofito per mostrar també el meu malestar (com molts nastiquers) davant la resposta que va donar al periodista de Ràdio Ciutat de Tarragona Marc Pérez davant la pregunta que aquest li va fer en català: veritablement lamentable. A part de ser Oriola, Comunitat Valenciana, li recordaria al míster que els partits que fan per À punt d’aquest equip són en valencià, així que dir que “si estan al costat de Murcia responc en castellà perquè hi ha molts castellanoparlants”…en fi. En la línia, no fa falta dir res més.

Algú em pot comentar què passa amb Amang? De fer un partidàs a la Copa a jugar uns minutets davant l’Hércules i la passada jornada ni convocat. Misteris d’aquells sense resposta.

Apa família! Seguirem amb candeletes aquest mercat d’hivern amb les entrades i sortides de jugadors i tant de bo, juguem amb els jugadors que juguem, fem un pas més a la Copa i si de retruc guanyem a Llagostera ja ho rematem. Per il·lusió que no sigui. Bon any! I fins el proper dijous (que dimecres tenim partit).

Una abraçada a tots i a totes. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, nastiquer de comarques.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments