El semàfor de l’Orihuela-Nàstic

Anàlisi dels millors i els pitjors del partit a l'estadi Los Arcos

Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit a l’estadi Los Arcos davant l’Orihuela, corresponent a la jornada 19 de Segona B.

Bruno Perone
Ha proporcionat algunes ocasions de gol, i és una peça útil en les jugades a pilota aturada, on el Nàstic treu més rèdit. No obstant, no està donant el rendiment que l’equip necessita en defensa, com la resta de companys, i això ha acabat perjudicant en el resultat final del partit.

Juan Rodríguez
Mentre que altres anys la causa dels mals resultats era falta de gol, enguany la majoria de punts s’escapen per culpa de la indecisió i la falta de concentració de la línia defensiva.
Juan Rodríguez, així com la resta de defenses, necessiten millorar de manera coordinada i proporcionar una seguretat defensiva que, a dia d’avui, és inexistent.

Toni Seligrat
De moment, la seva arribada no ha suposat un canvi substancial en la manera de jugar de l’equip, ni en els resultats ni en la classificació. És inexplicable com es pot escapar un 0-2 a favor davant el cuer amb una plantilla, a priori, superior.
L’equip assoleix l’equador de la temporada amb molts deures pendents si el que es vol es capgirar la situació actual.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments