El semàfor del Nàstic-Hércules

Anàlisi dels millors i els pitjors del partit al Nou Estadi

Aquest és el semàfor d’aprovats i suspesos del partit al Nou Estadi davant l’Hércules, corresponent a la jornada 18 de Segona B.

Bernabé Barragán
Té mancances evidents a l’hora de refusar jugades a pilota parada o centrades a l’àrea, i les seves indecisions a l’hora de disputar pilotes dividides faciliten que el rival acabi les jugades, sovint amb gol. No obstant, avui ha realitzat diverses parades i ha evitat que el marcador hagi estat més escandalós.

Lolo Plá
És incomprensible que, un jugador que surt a 10 minuts del final amb el resultat en contra, mostri aquesta falta d’intensitat. La seva aportació ha estat nul·la.
És possible que aquest hagi estat el seu últim partit al Nou Estadi.

Javi Márquez
Sembla haver-se guanyat la titularitat en les últimes jornades, però la seva aparició a l’onze inicial segueix sense proporcionar el rumb necessari en la zona de creació de joc. Si a sobre es incapaç d’aguantar els 90 minuts, la seva titularitat és difícil de justificar.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments