El Juvenil A vol la revenja davant el Lleida en l’inici de la segona volta

El Juvenil A vol la revenja davant el Lleida en l’inici de la segona volta

El Juvenil A del Nàstic comença la segona volta de la Divisió d’Honor en l’última jornada de 2019, que es disputa aquest cap de setmana. El seu rival serà el Lleida Esportiu, davant el qual va patir la primera de les cinc derrotes que registra fins ara, aquest dissabte a les 16.00 h a l’annex del Nou Estadi.

Els grana afronten la cita amb l’objectiu d’obtenir la revenja i enfonsar una mica més al conjunt de la capital de la Terra Ferma, penúltim classificat amb 10 punts. Un triomf els permetria assolir una distància d’onze unitats, i de retruc, apropar-se novament a l’equador de la classificació per encarar amb més confiança les primeres jornades del 2020.

De fet, la victòria del passat cap de setmana contra l’Atlético Villacarlos ja ha suposat una pilota d’oxigen important per al quadre que dirigeix Daniel Vidal perquè encadenava set jornades sense guanyar. A més, marcar tres gols sempre és una bona notícia per a un equip que té dificultats per veure porteria. Marc Álvarez, que va anotar una dobleta, es presenta a la cita d’aquest dissabte com el màxim golejador amb 5 dianes.

Compte, però, perquè el Lleida encadena dues jornades sense perdre amb l’empat contra el mateix Villacarlos (2-2) i la victòria davant l’Ebro (2-1), un altre dels equips que lluiten per no baixar a Lliga Nacional. El partit contra el Nàstic i el pròxim davant el San Francisco tenen una rellevància important per als lleidatans.

El problema més gran que té el conjunt blau és la facilitat amb la qual encaixa. En la primera volta ha rebut 45 gols, la pitjor estadística del grup. Si això li afegim que només ha marcat 10 dianes, sent Sergi Armero el màxim anotador amb 3, l’equació és ben clara.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments