Les tres opcions de Seligrat per substituir a Javi Bonilla

Ferran Giner o Pol Valentín, possibles candidats per ocupar la banda esquerra

La baixa de Javi Bonilla per la vermella directa que va veure en el darrer partit al Nou Estadi contra el Villarreal B obligarà a Toni Seligrat a redissenyar la defensa grana de cara al partit d’aquest proper diumenge a Bunyol.

En la roda de premsa d’aquest divendres el tècnic valencià ha assegurat que ja té decidit quin jugador substituirà al lateral de Soria, malgrat que també ha afirmat que l’equip no té un recanvi natural per suplir la banda esquerra.

A priori, tot fa pensar que Ferran Giner o Pol Valentín són els dos millors posicionats per ocupar la posició aquest cap de setmana. També podria fer-ho David Goldar, tot-hi que aquesta opció perd pes al tractar-se d’un habitual al centre de la defensa.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments