Taules en el duel directe a Vilablareix (1-1)

El Juvenil A del Nàstic de Tarragona ha sumat un punt en la seva visita al Girona FC en el partit corresponent a la 14a jornada de Divisió d’Honor, que ha tingut lloca aquest dissabte al Municipal de Vilablareix.

Els grana s’han avançat en el marcador a la mitja hora de joc en un servei de cantonada definit per l’artiller de l’equip, Òscar Romero. L’exdavanter de l’Europa ha anotat el seu quart gol del curs i ha posat punt final a la ratxa de quatre partits sense veure porteria que encadenava l’equip de Daniel Vidal.

Els gironins han sortit més intensos en la segona part, i fruit d’això han aconseguit l’empat en el 68’ després d’una gran jugada d’Ylias Chaira, que Adrián Turmo ha culminat superant a Guillem Castelló.

L’empat és un resultat estèril per al Nàstic, perquè segueix sent incapaç de retrobar-se amb la victòria, i ja suma set partits sense fer-ho, però sobretot perquè cada vegada està més a prop de la zona de descens. Els tarragonins, que són 10ns amb 15 punts, només tenen dues unitats d’avantatge respecte al San Francisco, l’últim equip que baixaria a Lliga Nacional.

L’equip de Daniel Vidal afronta ara un partit molt important davant l’Atlético Villacarlos, que visitarà l’annex del Nou Estadi el dissabte 14 de desembre. Els grana tindran davant a un rival que és penúltim amb 8 punts, i això fa que guanyar sigui imperatiu per mantenir a ratlla el descens.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments