El Juvenil A cau davant el Cornellà i segueix negat de cara al gol (0-1)

El Juvenil A del Nàstic de Tarragona no ha superat l’examen que tenia davant la UE Cornellà, un dels equips més forts de la Divisió d’Honor i que havia de mesurar les possibilitats del conjunt grana aquesta temporada. La derrota per la mínima confirma els problemes que està tenint l’equip per veure porteria des de principis de novembre i que cada vegada està més a prop del descens.

Sergio Mulero ha estat el botxí del conjunt de Daniel Vidal amb el seu gol en el minut 14 al rematar una pilota procedent d’un centre lateral. El Nàstic ha fregat l’empat amb un remat de Zaka El Idrissi, que s’ha estavellat contra el pal. En les ocasions que ha generat en la resta del partit, l’encert ha estat el mateix i el marcador no ha patit cap canvi.

En la segona part, els grana han tingut més protagonisme amb la pilota, però s’han topat amb un Cornellà molt ben posicionat sobre la gespa i els han concedit poques ocasions, demostrant perquè té la segona millor defensa del campionat amb 8 gols encaixats –igual que l’Espanyol.

Els tarragonins sumen sis jornades sense guanyar i segueixen 10ns amb 14 punts mentre que la distància amb les places de descens s’ha reduït fins als tres punts. El seu pròxim rival és el Girona, que és 9è amb 15 punts. Per tant, la visita al Municipal de Vilablareix és una gran oportunitat per començar a revertir la situació.

Consulta la resta de resultats i la classificació del Grup III de Divisió d’Honor al portal de la Federació Catalana de Futbol (FCF): http://fcf.cat/classificacio/1920/futbol-11/divisio-honor-juvenil/grup-iii

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments