El Nàstic remunta i convenç (1-3)

Els grana encadenen la segona victòria consecutiva amb els gols de Viti, Bonilla, de penal, i Pedro Martín, que ha acabat el partit expulsat per vermella directa

Toni Seligrat està revolucionant l’equip. Està aconseguint coses que amb Bartolo no vèiem. Amb la manera de jugar a banda, el nou entrenador ha aconseguit que el Nàstic remunti un partit i que el sentenciï. Contra el Prat els grana han pogut revertir un gol matiner amb les dianes de Viti a la primera meitat i Bonilla de penal i Pedro Martín a la segona meitat, que ha estat de les millors de la temporada. El davanter del Nàstic, que suma cinc gols amb el d’aquesta jornada, es perdrà el pròxim partit per haver vist vermella directa a les acaballes de l’encontre.

El Nàstic ha començat malament, com va sent habitual aquesta temporada. Una sortida gens endollada que posa per darrere al marcador als tarragonins en els primers minuts. En partit contra el Prat ha estat al minut 5, amb una acció de mala sort de Javi Bonilla. Ha vingut d’una centrada des de l’esquerra de l’atac dels locals i el defensa del Nàstic se l’ha trobada i no ha estat a temps de reaccionar. Una jugada desafortunada, però que demostra la feblesa que està tenint aquesta temporada de Bernabé. Aquesta pilota era seva, l’havia de blocar, però la deixa morta a la petita perquè Bonilla l’enviï al fons de la xarxa.

El gol no ha afectat al Nàstic, que ha pogut reaccionar en els minuts següents amb dues ocasions clares de gol que no han acabat en l’empat dels grana. Primer ha estat Bonilla, que amb una falta propera a la frontal i situada a l’esquerra ha llepat el pal del porter local. Després ha estat el torn de Ferran Giner, que després d’una bona jugada de contraatac del Nàstic, s’ha adormit quan havia de xutar creuat per enviar la pilota al fons de la xarxa.

Foto: Jaime-Ramón Gener

Una bona capacitat de reacció dels visitants, que veien com estaven per darrere al marcador en un camp on els aficionats encara no han marxat a casa amb la sensació de la victòria.

Viti, el renascut amb Seligrat

El migcentre del Nàstic ha començat una nova etapa. Amb Bartolo no era el jugador que havia despuntat la temporada passada. Un estiu complicat i una relació distesa entre entrenador i jugador que ha pogut arreglar Toni Seligrat. Ja va tornar a l’onze inicial contra l’Ejea i aquest cap de setmana contra el Prat per estrenar-se com a golejador. Un gol psicològic just abans del descans i que ha arribat després que Bonilla hagi penjat una pilota a l’àrea, un atacant del Nàstic la despengés i Viti, amb la cama esquerra, ha batut a Andrés.

Foto: Jaime-Ramón Gener

La segona part ha estat totalment del Nàstic. Han dominat al Prat completament amb dos gols que han remuntat el resultat advers de la primera meitat. Ha estat un segon temps molt plàcid dels granes.

El segon del Nàstic ha arribat, per segon partit consecutiu, de penal. Javi Bonilla ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima per mans de Ricarte, que ha vist la segona tarjeta groga i ha marxat del partit. Això passava al 69, i deu minuts després Pedro Martín ha estat l’encarregat de sentenciar el partit. Una bona jugada per banda de Pol Ballesteros, que ha arribat fins la línia de fons, ha deixat en safata el gol al davanter amb una passada de la mort. Cinquè gol de Pedro Martín que el posiciona com el màxim golejador de l’equip.

Segona part d’expulsions

Al final del partit els dos equips han acabat amb baixes sobre el terreny de joc. El Prat ha vist com acabava amb nou per l’expulsió de Ricarte en la jugada del penal al minut 69 i la de Putxi al 71, les dues per doble targeta groga. Per part del Nàstic, Pedro Martín ha vist targeta vermella directa per treure a passejar el colze en una jugada de joc aeri.

El Nàstic encadena la segona victòria consecutiva i la segona de Toni Seligrat a la banqueta. Sembla que la cosa funciona, almenys contra rivals de la zona baixa. Avui no s’ha deixat la porteria a zero, però també s’han de treure coses bones. Sembla que dels dos partits que porta Seligrat es poden treure aspectes positius. Avui ha estat la capacitat de remuntar el partit i sentenciar-lo. Amb Bartolo ja s’havia aconseguit remuntar, però al final el rival acabava empatant. Ara ja no. Ara es remunta i es sentencia. Segueix sent aviat, però la màquina de Seligrat ja comença a funcionar.

FITXA TÈCNICA

Prat: Andrés; Ricarte, Cárdenas, Héctor (Morales, min. 72), Capa; Putxi, Guzmán (Argilaga, min. 72), Pla, Guiu, Toni (Pedro Bravo, min. 72); Raillo

Gimnàstic: Bernabé; Albarrán, Perone, J. Rodríguez, Bonilla (Javi Márquez, min. 80); Viti, Goldar, Ferran Giner (Habran, min. 52), Brugui; Pereira (Ballesteros, min. 54), Pedro Martín

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza Amonestats: pels locals Cárdenas (min. 17), Putxi (min. 41), Toni (min. 62), Ricarte (min. 45), Ricarte (min. 65), Alex Pla (min. 69), Putxi (min. 71) i pels visitants Goldar (min. 59), Brugui (min. 69), Pedro Martín, vermella directa (min. 88)

Resultat: 1-3 Gols: 1-0, Bonilla en pròpia porta (min. 6); 1-1, Viti (min. 41), 1-2,  Bonilla (p) (min. 69); 1-3, Pedro Martín (min. 79)

Observacions: Partit corresponent a la jornada 15 del grup 3 de la Segona Divisió B disputat al Municipal Sagnier.

Comentaris

avatar

Més notícies

Pablo Marí a punt de fitxar per l’Arsenal

El central valencià Pablo Marí es troba a Londres a punt per tancar l'acord que l'uniria a l'Arsenal anglès. L' ex del Nàstic es...

Toni Seligrat: “Espero que tots puguem veure un Nàstic amb ADN, amb una manera de jugar estable”

Toni Seligrat va comparèixer aquest passat divendres al migdia davant els mitjans de comunicació per analitzar el pròxim partit dels tarragonins que disputaran aquest...

La reaparició de Javi Márquez podria fer tornar a Pol Domingo a la banqueta

El migcampista Javi Márquez tornarà a entrar, amb molta probabilitat, a la convocatòria de Toni Seligrat pel partit d'aquest proper diumenge a Andorra. El barceloní...

Andorra i Nàstic acorden aplaçar el partit de diumenge a les 16h de la tarda

El partit que s'havia de disputar aquest diumenge a les 12h del migdia al camp de Prada de Moles entre l'Andorra i el Nàstic...

Com afectarà jugar a més de 1.200 metres d’altitud?

El Nàstic visitarà aquest diumenge el camp situat a més altitud de tot el grup 3 de la Segona Divisió B. El de Prada de...