El primer pas

La felicitat quan aconsegueixes una cosa que portes temps buscant és de les millors sensacions que es poden viure. La satisfacció de, per fi, trobar allò pel que tant portes sofrint i treballant t’omple d’un orgull immens. Però en el futbol es diferent, i més si ho redueixes a un partit que jugues setmanalment i es tracta de guanyar tota una temporada que dura 10 mesos, amb l’exigència que això comporta. Per això, haver guanyat davant l’Ejea, que no deixa de ser una gran notícia, queda tapat per les moltes derrotes i empats del Nàstic fins al moment.

De totes maneres, i per trencar una llança en favor dels jugadors, cal reconèixer que és un primer pas per seguir millorant. Una victòria pot suposar un canvi de dinàmica de cara els següents partits i pujar unes quantes posicions cap a la part més digne de la classificació. Però això recordo haver-ho dit en tantes ocasions amb el Nàstic que ja no se que pensar. I a més si fem cas allò d’”entrenador nou victòria segura”, perquè davant el Prat, aquest diumenge, Toni Seligrat ja no serà el tècnic nou que va ser l’altre dia. Potser per anar bé hauriem de contractar un entrenador cada setmana.

El cas es que aquesta victòria és un primer pas que calia donar i, ara per ara, ja l’hem donat. És comú dins la parròquia grana d’imaginar-se l’equip fent el play-off d’ascens només per haver guanyat un matx després de tants perduts. A mi em costa evitar-ho. Però hem de tocar de peus a terra i si aconseguim una ratxa positiva de 4 o 5 victòries consecutives ja tindrem raons per muntar-nos la pel·lícula. Fins al moment, tot serà enganyar-nos a nosaltres mateixos.

Comentaris

avatar

Més notícies

Pablo Marí a punt de fitxar per l’Arsenal

El central valencià Pablo Marí es troba a Londres a punt per tancar l'acord que l'uniria a l'Arsenal anglès. L' ex del Nàstic es...

Toni Seligrat: “Espero que tots puguem veure un Nàstic amb ADN, amb una manera de jugar estable”

Toni Seligrat va comparèixer aquest passat divendres al migdia davant els mitjans de comunicació per analitzar el pròxim partit dels tarragonins que disputaran aquest...

La reaparició de Javi Márquez podria fer tornar a Pol Domingo a la banqueta

El migcampista Javi Márquez tornarà a entrar, amb molta probabilitat, a la convocatòria de Toni Seligrat pel partit d'aquest proper diumenge a Andorra. El barceloní...

Andorra i Nàstic acorden aplaçar el partit de diumenge a les 16h de la tarda

El partit que s'havia de disputar aquest diumenge a les 12h del migdia al camp de Prada de Moles entre l'Andorra i el Nàstic...

Com afectarà jugar a més de 1.200 metres d’altitud?

El Nàstic visitarà aquest diumenge el camp situat a més altitud de tot el grup 3 de la Segona Divisió B. El de Prada de...