A per totes

Els de Tarragona visitaran diumenge un dels estadis més modestos de la categoria

El Gimnàstic de Tarragona visitarà diumenge 1 de desembre a partir de les 12:00 hores el Municipal de Sagnier per mesurar-se a l’AE Prat, en un xoc on els de Toni Seligrat buscaran per primera vegada aquesta temporada aconseguir la segona victòria consecutiva.

Mals records

Tot i la diferència sobre el paper d’ambdós conjunts, els granes no guarden un grat record de la seva darrera visita al Municipal de Sagnier, i és que en el partit corresponent a Copa Catalunya disputat recentment al feu Pota Blava els locals s’imposaren per la mínima. Per aquest motiu Toni Seligrat vol que els seus demostrin la solidesa defensiva exhibida el passat cap de setmana per així fer vàlida la diferència existent de qualitat entre ambdues plantilles.

Dubte al mig del camp

Per aquest vital encontre Toni Seligrat no podrà disposar dels lesionats Pol Prats i Gerard Oliva. Romain Habran i Javi Márquez, un cop recuperats de les seves respectives lesions podrien entrar a la convocatòria. El tècnic grana tindrà doncs al seu abast al migcampista Javi Márquez, a priori un dels puntals d’aquest equip, malgrat que sembla difícil que pogui sortir d’inici encara que tot sembla indicar que gaudirà de minuts durant la segona meitat de l’encotre. Pedro Martín i Jonathan Pereira tornaran a ser els homes referència dels tarragonins, mentres que el dubte cau als extrems, ja que el mal partit de Ferran Giner davant l’Ejea podria provocar que el “21” grana caigui de l’equip inicial. Per tant un possible onze del Nàstic seria el format per Bernabé Barragán, Carlos Albarrán, Javi Bonilla, David Goldar, Juan Rodríguez, Viti, Damián Petcoff, Brugui, Pol Ballesteros, Jonathan Pereira i Pedro Martín.

El Prat, un rival enganyós

El rival del Club Gimnàstic, l’AE Prat no ha guanyat cap partit aquesta temporada al seu propi estadi. Sis derrotes i un sol empat són el bagatge d’un equip a priori construït per lluitar per la permanència. Joc directe i sense complicacions són les principals seneys d’identitat dels homes dirigits per Pedro Dólera. Alberto Padilla i Dani Pérez, lesionats, no podran disputar el duel davant els tarragonins. Un possible onze dels del Baix Llobregat seria el format per Andrés, Capa, Cárdenas, Héctor, Ricarte, Pla, Putxi, Guzmán, Toni, Raillo i Arjona.

Comentaris

avatar

Més notícies

Pablo Marí a punt de fitxar per l’Arsenal

El central valencià Pablo Marí es troba a Londres a punt per tancar l'acord que l'uniria a l'Arsenal anglès. L' ex del Nàstic es...

Toni Seligrat: “Espero que tots puguem veure un Nàstic amb ADN, amb una manera de jugar estable”

Toni Seligrat va comparèixer aquest passat divendres al migdia davant els mitjans de comunicació per analitzar el pròxim partit dels tarragonins que disputaran aquest...

La reaparició de Javi Márquez podria fer tornar a Pol Domingo a la banqueta

El migcampista Javi Márquez tornarà a entrar, amb molta probabilitat, a la convocatòria de Toni Seligrat pel partit d'aquest proper diumenge a Andorra. El barceloní...

Andorra i Nàstic acorden aplaçar el partit de diumenge a les 16h de la tarda

El partit que s'havia de disputar aquest diumenge a les 12h del migdia al camp de Prada de Moles entre l'Andorra i el Nàstic...

Com afectarà jugar a més de 1.200 metres d’altitud?

El Nàstic visitarà aquest diumenge el camp situat a més altitud de tot el grup 3 de la Segona Divisió B. El de Prada de...