Juvenil A-Cornellà: duel de ratxes oposades a l’annex

Nova jornada, i nova oportunitat perquè el Juvenil A del Nàstic de Tarragona es retrobi amb la victòria després de cinc jornades sense celebrar el triomf. Els grana, però, reben a la UE Cornellà, un dels equips més fiables de la categoria i que arriba a l’annex del Nou Estadi consolidat en la 5a posició amb 20 punts.

Els verds només han perdut dues vegades aquesta temporada, en la segona i la tercera jornada, més concretament. Des de llavors sumen nou partits imbatuts amb cinc victòries i quatre empats, tot gràcies a la solidesa defensiva que han demostrat encaixant només cinc gols en aquesta sèrie de compromisos.

En els últims tres no han hagut de recollir cap pilota de la seva porteria. Per contra, han anotat deu gols després d’imposar-se a l’Atlético Villacarlos per 0 a 2 i al Lleida Esportiu per 0 a 5. Els bons números que presenta el conjunt de Llobregat contrasten amb els problemes que està tenint el Nàstic per veure porteria. I és que no ha marcat cap gol en els últims tres partits.

L’equip de Dani Vidal haurà de trobar solucions per millorar aquesta estadística, però també haurà de vigilar de ben a prop a Pablo Ufano i Hicham Benamar, els dos màxims golejadors del Cornellà amb 4 i 3 gols, respectivament. Tot plegat per intentar aconseguir una victòria que recondueixi el rumb i allunyi les places de descens.

El partit es disputa aquest dissabte, a les 16.30 h, a l’annex del Nou Estadi de Tarragona.

Comentaris

avatar

Més notícies

Una vintena d’aficionats desplaçats fins a Andorra per acompanyar l’equip

Malgrat que el club finalment va decidir no organitzar cap desplaçament en autocar, fins a una vintena d'aficionats granes han recorregut els més de...

Seligrat frena l’hemorràgia: tercer partit consecutiu mantenint la porteria a zero

Després de sumar un empat al camp de Prada de Moles davant l'Andorra, els homes de Seligrat han sumat un punt i ja és...

Toni Seligrat: “L’equip anirà a més”

Toni Seligrat ha donat per bo el punt obtingut aquest diumenge en la visita del Nàstic al camp de l'Andorra. El tècnic grana també...

“El millor fitxatge del Nàstic ha estat la marxa de Perone”: les reaccions de l’afició després de l’empat contra l’Andorra

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit a les xarxes socials després de l'empat al Prada de Moles. A continuació recollim alguns...

A qui aproves i a qui suspens de l’Andorra-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes de l'Andorra-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.ex.co/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));