Juvenil A-Cornellà: duel de ratxes oposades a l’annex

Nova jornada, i nova oportunitat perquè el Juvenil A del Nàstic de Tarragona es retrobi amb la victòria després de cinc jornades sense celebrar el triomf. Els grana, però, reben a la UE Cornellà, un dels equips més fiables de la categoria i que arriba a l’annex del Nou Estadi consolidat en la 5a posició amb 20 punts.

Els verds només han perdut dues vegades aquesta temporada, en la segona i la tercera jornada, més concretament. Des de llavors sumen nou partits imbatuts amb cinc victòries i quatre empats, tot gràcies a la solidesa defensiva que han demostrat encaixant només cinc gols en aquesta sèrie de compromisos.

En els últims tres no han hagut de recollir cap pilota de la seva porteria. Per contra, han anotat deu gols després d’imposar-se a l’Atlético Villacarlos per 0 a 2 i al Lleida Esportiu per 0 a 5. Els bons números que presenta el conjunt de Llobregat contrasten amb els problemes que està tenint el Nàstic per veure porteria. I és que no ha marcat cap gol en els últims tres partits.

L’equip de Dani Vidal haurà de trobar solucions per millorar aquesta estadística, però també haurà de vigilar de ben a prop a Pablo Ufano i Hicham Benamar, els dos màxims golejadors del Cornellà amb 4 i 3 gols, respectivament. Tot plegat per intentar aconseguir una victòria que recondueixi el rumb i allunyi les places de descens.

El partit es disputa aquest dissabte, a les 16.30 h, a l’annex del Nou Estadi de Tarragona.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments