Tres punts i cap a casa; del bon joc en parlem un altre dia

El partit va començar amb cert nerviosisme. Els jugadors per agradar al nou míster i la grada amb un run-run a cada pífia dels jugadors granes. Tot semblava que podia ser un més del mateix i ves per on: dues jugades a pilota parada, dos golets, porteria a zero i s’ha acabat el bròquil. Per fi un partit sense patir, que ja tocava, caram!

Ara no ens vinguem amunt, família, que a vegades llegint les xarxes socials sembla que hem guanyat la Champions. Aquí ens esverem ràpid. Sent sincers, no vam fer un joc per tirar coets i, com ja va dir Seligrat a la roda de premsa, el que calia era sumar els tres punts i ja, les floritures més endavant.

Els canvis que va introduir el nou míster els podia haver fet qualsevol aficionat grana que hagués seguit l’equip aquesta temporada. El més estrany és que l’únic que no ho veiés fos Bartolo; retorn de Goldar a la defensa i si convoques a Viti ha de jugar, així de senzill.

Dels golejadors què dir: novament gols dels nostres defenses, en aquest cas Bonilla de penal i Juan Rodríguez de cap. Les dues que van tenir els nostres davanters…aigua!
Pedro Martín errant el penal i Pereira, després de deixar clavat al porter, la pífia gairebé a porta buida. Això sí, els dos es van buidar en la pressió durant tot el partit i van fer una feina de desgast molt important.

Potser (és una apreciació personal) qui sembla haver perdut un xic de pistonada és Pol Ballesteros, i que si no canvia de parer l’entrenador, tindrà el rol de jugador revulsiu i de sortir a les segones parts per aprofitar la seva rapidesa davant defenses ja cansades o per remoure un partit que estigui encallat.

En defensa, veient l’estil que vol imposar Seligrat, Albarrán és més del seu perfil que no pas Pol Valentín, però crec que segons el partit farà jugar a un o a l’altre.

Ja veurem, amb el pas dels partits, com es va conjuntant aquest Nàstic made in Seligrat. Recordem: #NoHiHaCapProjecte…Només guanyar.

La victòria serveix perquè per fi puguem gaudir d’una setmana tranquil·la, no sols els aficionats i jugadors sinó les altes esferes, que en cas d’haver palmat diumenge no sé pas què hagués passat.
Així que tots contents, però ep! Que ningú s’adormi, que només ha estat una victòria i si fem una mica de remember també amb D’Alessandro el primer partit el vam guanyar -a més de golejada- i ja sabeu com va acabar la pel·lícula.

Proper partit davant El Prat, equip que ens va eliminar no fa gaires setmanes de la Copa Catalunya i que, malgrat estar al pou, ve de treure una important victòria a Badalona, camp on per cert nosaltres vam caure. Recordem-ho, així que al lloro.

Partit de mono de treball, on caldrà anar per feina des del principi i on cada errada es pagarà molt cara i que, vist el partit de la Copa Catalunya, com ens marquin haurem begut oli i costarà molt donar-li la volta al marcador.

Jugadors a seguir: se’ns dubte Arjona, que va fer el gol que ens va eliminar (ex del Reus i que va passar per la base del Nàstic), i el porter Andrés Díez, porter que ha voltat per equips històrics del futbol català com l’Horta, el Júpiter o L’Hospitalet.

Diumenge cal anar a pels tres punts per intentar deixar la zona de descens més lluny. Una derrota seria un nou Sant Tornem-hi. Com ja ens va passar davant l’Ebro i La Nucía, que semblava que tornàvem a arrencar, que si punt d’inflexió…I vam fer perla a les primeres de canvi.

Així que ànims, a gaudir de la setmana. Esperem que molts aficionats granes s’apropin al Sagnier, que n’hi ha molts que s’omplen la boca de nastiquisme i fa unes setmanes al Prat, si arribàvem a 15 aficionats granes, ja podíem estar contents.

Camp petit, ideal per pressionar a l’equip rival i per sentir l’alè dels teus. Així que ja ho sabeu, tots cap al Prat, que hi falta gent. Ara més que mai hem d’anar tots a una.

Vinga família, fins el proper dimecres. Una abraçada a tots i a totes. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, nastiquer de comarques.

Comentaris

avatar

Més notícies

Una vintena d’aficionats desplaçats fins a Andorra per acompanyar l’equip

Malgrat que el club finalment va decidir no organitzar cap desplaçament en autocar, fins a una vintena d'aficionats granes han recorregut els més de...

Seligrat frena l’hemorràgia: tercer partit consecutiu mantenint la porteria a zero

Després de sumar un empat al camp de Prada de Moles davant l'Andorra, els homes de Seligrat han sumat un punt i ja és...

Toni Seligrat: “L’equip anirà a més”

Toni Seligrat ha donat per bo el punt obtingut aquest diumenge en la visita del Nàstic al camp de l'Andorra. El tècnic grana també...

“El millor fitxatge del Nàstic ha estat la marxa de Perone”: les reaccions de l’afició després de l’empat contra l’Andorra

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit a les xarxes socials després de l'empat al Prada de Moles. A continuació recollim alguns...

A qui aproves i a qui suspens de l’Andorra-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes de l'Andorra-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.ex.co/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));