Un empat que no contenta a ningú (0-0)

El Juvenil A del Nàstic de Tarragona ha firmat el segon empat consecutiu en l’enfrontament contra el Jabac i Terrassa, que ha tingut lloc aquest diumenge a Can Jofresa, i que torna a tenir dues lectures ben diferents. La més positiva és que l’equip ha tornat a deixar la porteria a zero, mentre que la part negativa és que s’ha tornat a mostrar negat de cara al gol i ja encadena tres jornades sense enviar la pilota al fons de la xarxa.

L’empat ha servit de poc a ambdós equips. El Nàstic continua 9è, ara amb 14 punts, però ja veu pel retrovisor a un Girona que se situa a només dos punts. Per contra, quatre dels cinc rivals que té per davant han assolit el triomf, i tot plegat fa que la 4a posició que segueix defensant la Damm estigui a set unitats de distància. Pel que fa al descens, manté l’avantatge de cinc punts.

Els grana rebran el pròxim cap de setmana a la UE Cornellà en un dia i hora que encara estan per determinar. El duel és de gran rellevància, perquè el conjunt verd és un dels equips que té per sobre i que pot servir per mesurar, novament, per quina zona han de lluitar.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments