Un empat que no contenta a ningú (0-0)

El Juvenil A del Nàstic de Tarragona ha firmat el segon empat consecutiu en l’enfrontament contra el Jabac i Terrassa, que ha tingut lloc aquest diumenge a Can Jofresa, i que torna a tenir dues lectures ben diferents. La més positiva és que l’equip ha tornat a deixar la porteria a zero, mentre que la part negativa és que s’ha tornat a mostrar negat de cara al gol i ja encadena tres jornades sense enviar la pilota al fons de la xarxa.

L’empat ha servit de poc a ambdós equips. El Nàstic continua 9è, ara amb 14 punts, però ja veu pel retrovisor a un Girona que se situa a només dos punts. Per contra, quatre dels cinc rivals que té per davant han assolit el triomf, i tot plegat fa que la 4a posició que segueix defensant la Damm estigui a set unitats de distància. Pel que fa al descens, manté l’avantatge de cinc punts.

Els grana rebran el pròxim cap de setmana a la UE Cornellà en un dia i hora que encara estan per determinar. El duel és de gran rellevància, perquè el conjunt verd és un dels equips que té per sobre i que pot servir per mesurar, novament, per quina zona han de lluitar.

Comentaris

avatar

Més notícies

Una vintena d’aficionats desplaçats fins a Andorra per acompanyar l’equip

Malgrat que el club finalment va decidir no organitzar cap desplaçament en autocar, fins a una vintena d'aficionats granes han recorregut els més de...

Seligrat frena l’hemorràgia: tercer partit consecutiu mantenint la porteria a zero

Després de sumar un empat al camp de Prada de Moles davant l'Andorra, els homes de Seligrat han sumat un punt i ja és...

Toni Seligrat: “L’equip anirà a més”

Toni Seligrat ha donat per bo el punt obtingut aquest diumenge en la visita del Nàstic al camp de l'Andorra. El tècnic grana també...

“El millor fitxatge del Nàstic ha estat la marxa de Perone”: les reaccions de l’afició després de l’empat contra l’Andorra

La parròquia grana ha mostrat la seva visió del partit a les xarxes socials després de l'empat al Prada de Moles. A continuació recollim alguns...

A qui aproves i a qui suspens de l’Andorra-Nàstic?

Valora jugador per jugador els protagonistes de l'Andorra-Nàstic. (function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s);if(d.getElementById(id))return;js=d.createElement(s);js.id=id;js.src='https://embed.ex.co/sdk.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}(document,'script','playbuzz-sdk'));