Jàbac i Terrassa-Juvenil A: les aspiracions d’aquest curs, en joc

El Juvenil A del Nàstic de Tarragona es desplaça aquest diumenge fins al Vallès Oriental per jugar contra el Jabac i Terrassa en un partit que començarà a les 16.00 h i que clourà la 12a jornada del Grup III de Divisió d’Honor. Pels grana, aquest compromís marcarà si poden lluitar per la zona noble de la classificació o si han de començar a mirar a les places de descens.

El Jabac i Terrassa ocupa la 13a posició, l’última que condemna al descens a Lliga Nacional. En el seu caseller té 8 punts, dels quals els tres últims els ha aconseguit en l’últim compromís contra el Lleida Esportiu. Els egarencs  han assaltat el Municipal de Gardeny (1-3), un escenari on el Nàstic va caure en la primera jornada.

No cal dir que el seu objectiu és donar continuïtat al triomf a la capital de la Terra Ferma amb la segona victòria de la temporada a Can Jofresa i encarar amb plenes garanties els dos duels directes que disputarà posteriorment contra el San Francisco i el Huesca.

Pel que fa al Nàstic, afronta la cita amb la voluntat de fer bo el punt obtingut contra el Mallorca, un punt que li atorga moltíssima confiança després de superar al conjunt balear en la segona part, malgrat que el resultat no ho reflecteixi així. En joc està acabar amb la ratxa de quatre partits sense guanyar, la qual cosa l’ha allunyat a cinc punts de la quarta posició que defensa la Damm, i que és la màxima la que pot aspirar tenint en compte que l’Espanyol i el Barça, segon i tercer, respectivament, tenen 27 punts.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments