Un Nàstic totalment enfonsat (2-0)

Els grana perden un nou partit en què la mala primera meitat passa factura als moments finals. Aquest encontre podria haver estat l'últim de Bartolo a la banqueta

Una nova derrota, aquest cop contra el Sabadell per 2-0, deixa l’equip de Bartolo una setmana més en zona de descens. Un partit que els grana han tornat a deixar escapar a la primera meitat i que, tot i un segon temps bo, no han pogut remuntar. Un porter que fa aigües, una defensa que encara més, un mig del camp que no proposa i una davantera molt sola. Aquesta combinació fa del Nàstic un equip molt irreconeixible per la categoria i la qualitat de la plantilla. Bartolo té les hores comptades, però jo no voldria ser la persona que es quedi amb aquest panorama.

Encara que sembli estrany, el Nàstic ha sortit endollat en el partit. A diferència del passat partit contra el Badalona, els homes de Xavi Bartolo no han encaixat cap gol en els primers deu minuts i no han mostrat una imatge tan lamentable com a Badalona en els primers instats. Han estat 20 minuts inicials en els quals no ha passat res destacable en cap de les ambdues àrees. Joc de toc i construint les jugades amb tranquil·litat. Només un xut de Brugui per part dels visitants i un d’Adri Cuevas pel Sabadell, han estat les dues arribades més perilloses.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

El Nàstic perdona, el Sabadell no

Els primers minuts de calma han donat pas a uns instants de bogeria, que s’han arribat fins al final de la primera meitat. Al minut 23, una bona jugada de Pereira dins de l’àrea, que ha superat als defenses en velocitat, no l’ha pogut culminar com volia. No per desencert seu, sinó per una aturada estel·lar de Mackay amb els peus. El que no ha fet Pereira sí que ho ha aconseguit Néstor Querol dos minuts després. Una excel·lent passada d’Adri Cuevas des del mig del camp a la banda dreta ha fet que Edgar Hernández, amb dos tocs, li deixés a la perfecció l’esfèric a Nestor Querol, qui l’ha enviat al fons de la xarxa.

El gol dels locals els ha espavilat. Han tingut un parell d’oportunitats més per fer pujar el 2 a 0 al marcador, que ha arribat al minut 41 de partit. Un llançament de falta a la perfecció d’Edgar Hernández ha fet que l’estirada de Bernabé hagi estat testimonial, ja que s’ha colat per l’escaire dret de la seva porteria.

La segona meitat no ha tingut novetats quant al marcador. Els grana han sortit bé del vestidor, amb dos canvis que han revolucionat el segon temps. Habran i Pol Ballesteros han estat els més destacats dels visitants, però mai amb molt de perill. El davanter francès ha tingut la primera de la segona meitat amb un xut creuat que per ben poc no ha rematat Pedro.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Pol Ballesteros ha tingut un parell d’arribades en els últims minuts del partit, però no ha pogut convertir-les en el gol, almenys, de l’honor. Qui ha tingut l’ocasió més clara, però, ha estat Petcoff, que amb una pilota que baixava del cel, el migcentre argentí l’ha engaltat perfectament, però Mackay ha estat molt encertat.

Una nova derrota que acaba d’enfonsar del tot al Nàstic. Bartolo no seguirà, no hauria de seguir. Les oportunitats tenen un límit i no se’n poden donar més a un equip que es passeja pel camp, que no genera perill i que, per descomptat, no hauria d’estar on és per la qualitat del seu planter. La paciència dels aficionats ja s’ha acabat i, quan la perds, ja no hi ha bon resultat que et salvi. Bartolo ho ha intentat, ha buscat solucions, però no han estat les encertades i la seva etapa a can Nàstic s’ha acabat.

FITXA TÈCNICA

Sabadell : Mackay; Josu, Pajarero, Aleix Coch; Capó, Adri Cuevas, Oscar Rubio, Boniquet (Pascual, min. 86), Aarón Rey (Leira, min. 61); Edgar (Boris, min. 75), Néstor

Gimnàstic: Bernabé; Valentín, Perone, J. Rodríguez, Bonilla; Viti, Petcoff, Ferran Giner (Habran, min. 46), Brugui (Lolo Plá, min. 62); Pereira (Pol Ballesteros, min. 46), Pedro Martín

Àrbitre: Franciso Javier Fernández Amonestats: pels locals, Pajarero (min. 45), Leira(min. 62) i pels visitants, Petcoff (min. 21)

Resultat: 2-0. Gols: 1-0, Néstor Querol (min. 25); 2-0, Edgar (min. 42)

Observacions: Partit corresponent a la jornada 13 del grup III de la Segona Divisió B disputat a la Nova Creu Alta.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P