Suspès el desplaçament d’aficionats a Badalona per manca d’inscrits

El club ha anul·lat el viatge perquè només s’hi havien inscrit una dotzena d'aficionats

La marea grana no serà present a Badalona o, almenys, no ho farà a través del desplaçament organitzat pel Nàstic. El club va posar a la venda el pack d’entrada amb viatge per 18€ però finalment ha hagut de cancel·lar el viatge per falta de gent.

Segons detallen des del club, només s’hi havien inscrit una dotzena d’aficionats, motiu pel qual el club ha hagut de cancel·lar el viatge perquè restaven massa places disponibles pel viatge d’aquest diumenge a Badalona.

Aquest serà el primer desplaçament en el qual la marea grana no hi assistirà amb l’autobús del club, tot i que, donada la proximitat amb Tarragona, és de preveure que alguns aficionats tarragonins decideixin assistir-hi amb el seu vehicle particular.

El fet que només s’hagin inscrit 12 socis amb l’autobús del club podria ser una senyal de que l’afició comença a estar desanimada amb els resultats i el rumb que està seguint l’equip.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments