Europa-Juvenil A: duel directe a la zona mitjana de la taula

El Juvenil A del Nàstic de Tarragona es desplaça aquest dissabte (17.15 h) al barri de Gràcia per visitar a un CE Europa que l’acompanya a l’equador de la classificació després de nou jornades. Els dos equips van de la mà amb 12 punts cadascun i afronten la cita amb la voluntat de guanyar i deixar enrere al seu oponent.

Els grana travessen per un bon moment de forma després de vèncer a la Damm i d’empatar contra l’Stadium Casablanca i l’Espanyol. D’aquesta manera han igualat les tres jornades sense perdre que ja havien registrat entre la segona i la quarta jornada, abans d’enfrontar-se al Barça i el Zaragoza. Per tant, el repte és superar aquesta barrera, i si és amb un triomf, molt millor.

Dani Vidal té en Marc Álvarez, Zaka El Idrissi i Óscar Romero, davanter referència de l’equip, als màxims anotadors amb 3 gols cadascun. Álvarez, per cert, és un perill en les accions a pilota aturada com ja va demostrar contra el Zaragoza.

Per la seva part, l’Europa ve de trencar una magnífica ratxa de resultat amb la derrota al camp del Lleida Esportiu, on el Nàstic va caure en la jornada inaugural. Els escapulats havien encadenat quatre setmanes sense perdre amb dos empats i dues victòries, per aquest ordre. Els triomfs contra el Girona (1-3) i l’Atlético Villacarlos (1-0) els han impulsat a la zona mitjana de la taula.

Cal recordar que l’Europa ve de ser l’equip revelació en el curs anterior en el qual va assolir el 6è lloc amb 49 punts, els mateixos que el Mallorca, que va fer 5è. Els blanc-i-blaus tornaven cinc temporades després a Divisió d’Honor i ho van fer per la porta gran.

Enguany, tot i la seva bona posició a la taula, és un equip que li està costant molt veure porteria perquè només ha marcat sis gols. Per contra, n’ha encaixat set i això compensa la manca de gol dels davanters. Tarik Fillali és l’únic que ha arribat als 2 gols.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments