Una periodista del Mundo Deportivo situa a Curro Torres com a substitut de Xavi Bartolo

Va entrenar al Córdoba la temporada passada

El partit d’aquest diumenge a Badalona podria ser un ultimàtum pel tècnic grana Xavi Bartolo. Una nova derrota davant el cuer del grup 3 de Segona B podria deixar aprop de l’abisme al tècnic de Bellver de Cerdanya.

En aquesta línia, hi ha veus que ja donen nom al possible substitut de Bartolo en cas que aquest sigui cessat.

Encarna García, periodista del Mundo Deportivo, comentava aquest dilluns a la seva compta de Twitter que l’exjugador grana Curro Torres podria ser el millor posicionat per ocupar la banqueta tarragonina en cas de relleu.

Foto: Twitter

Amb 42 anys, el que va ser defensa del Nàstic entre el 2009 i 2010 –i que va haver de retirar-se a Tarragona com a futbolista professional després de patir una lesió al tendó d’Aquil·les- arribaria lliure després d’haver dirigit al Córdoba del novembre passat al febrer d’enguany.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments