El Nàstic, el segon equip que més gols rep

L'equip grana ha encaixat gols en 10 de les 11 jornades disputades

El Nàstic de Tarragona ocupa actualment la dissetena posició del grup 3 de Segona Divisió B. L’equip de Xavi Bartolo és en zona de descens. La situació és delicada, i això ve comportat, en certa manera, pels problemes defensius que arrossega el conjunt grana des de l’inici de temporada.

El Nàstic ha encaixat 18 gols en 11 partits, només tres menys que l’Orihuela (19è), i d’aquesta manera és el segon equip més golejat del grup. En aquestes onze jornades, només un cop l’equip grana ha aconseguit deixar la porteria a zero. Va ser al camp de l’Ebro en la quarta jornada de competició, partit en què els de Bartolo van superar el conjunt aragonès per 0-2. En dues ocasions, els grana han rebut tres gols en un sol partit (Llagostera i Andorra al Nou Estadi), i n’han encaixat dos contra Barça B, Cornellà, Olot i Espanyol B. A casa, l’equip ha rebut 12 gols (en 6 partits).

14 gols anotats

El primer equip grana ha marcat també en nou de les onze jornades. Tot i així, els gols encaixats fan que el conjunt de Bartolo no pugui aprofitar els números correctes en atac. L’equip només es va quedar sense anotar en els partits contra l’Andorra a casa i el Lleida Esportiu a domicili. Pel que fa als golejadors, Pedro Martín és el màxim realitzador de l’equip amb 4 gols. El segueixen Brugui i Bruno Perone amb dos gols cadascú.

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Compte enrere per a la tornada de Javi Márquez, que ja entrena amb el grup

Javi Márquez ja ha iniciat el seu particular compte enrere per tornar a competir. El migcampista barceloní, que dos dies abans de l'inici de la...

David Goldar es perdrà el partit contra el Sabadell per acumulació de grogues

Xavi Bartolo tindrà una baixa significativa en defensa pel partit d'aquest proper diumenge a la Nova Creu Alta de Sabadell. El tècnic grana no podrà...

L’Ejea visitarà el Nou Estadi el diumenge 24 de novembre

La Federació ha fet públic alguns dels horaris de disputa de la 14ª jornada de lliga al grup 3 de la Segona Divisió B. En aquesta nova...

Un partit més de marge per a Bartolo, que es jugarà el càrrec a Sabadell

El Consell d'Administració va decidir, en una reunió celebrada a les oficines del Nou Estadi aquest passat dimarts al vespre, donar continuïtat durant un...