Pedro Martín podria reaparèixer contra el Badalona

Suma un total de quatre dianes

El màxim anotador grana Pedro Martín es troba en la recta final de la seva recuperació.

El davanter malagueny, lesionat a l’adductor de la seva cama esquerra durant el partit de la 8ª jornada de lliga al camp del Valencia Mestalla, s’anirà incorporant de manera progressiva als entrenaments d’aquesta setmana i podria reaparèixer aquest diumenge al camp del cuer Badalona, tal i com indica l’informe mèdic que el club va publicar aquest passat dimarts al seu portal web.

De fet, Martín es va perdre el darrer partit de lliga al Nou Estadi davant l’Espanyol B. Quatre dies abans sí que va poder disputar els darrers 10 minuts de partit al camp del Prat, on el Nàstic va quedar eliminat per la mínima de la Copa Catalunya.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments