La regularitat marca l’inici del Juvenil A

El Juvenil A del Nàstic de Tarragona competeix, una temporada més, amb els millors equips de Catalunya, Aragó i les Illes Balears en el Grup III de Divisió d’Honor. Com és habitual, el seu objectiu se centra a mantenir la categoria, i a partir d’aquí, intentar quedar el més amunt possible en una competició on el Real Zaragoza, el FC Barcelona, el RCD Espanyol i el RCD Mallorca estan cridats a competir entre ells pel títol i l’accés a la Copa del Rei.

Per tant, seria lògic que el sostre dels grana fos la cinquena posició que ara mateix ocupa el Mallorca degut al gran inici de campanya de la Damm, que ha tornat a la màxima categoria després de l’accident de fa dues temporades. De moment, els tarragonins són 8ns amb 12 punts, a un d’aquesta cinquena posició. Entremig hi ha l’Stadium Casablanca i el Cornellà, amb 13 punts cadascun.

La distància amb les places de descens és de sis punts, els que registra el Lleida Esportiu en la 13a posició, l’última que condemna al descens a Lliga Nacional. Deixant de banda els quatre ‘grans’,  l’equip de la capital de la Terra Ferma ha estat l’únic  que ha pogut derrotar el conjunt dirigit per Daniel Vidal. Va ser en la primera jornada de lliga en un partit que va acabar amb 2 a 1.

Els grana van refer-se amb una victòria davant l’Ebro (2-0) en la seva estrena a l’annex del Nou Estadi, seguit d’un empat contra el San Francisco (0-0) en el mateix escenari, i el triomf al camp del Huesca (0-2).

Tot seguit van afrontar els dos compromisos més difícils del curs davant el Barça i el Real Zaragoza. En ambdues ocasions van competir de tu a tu davant el seu oponent. Contra el conjunt blaugrana van tenir diverses opcions per posar-se per davant després que Zaka igualés el gol visitant. Finalment van caure en una badada general en els darrers minuts.

Foto: FCB

Contra el Zaragoza, l’equip sí que va ser capaç de capgirar l’1 a 0 dels locals amb un golàs de lliure directe de Marc Álvarez i un segon gol en la segona part. La qualitat dels locals s’acabaria imposant per finalitzar amb un 4 a 2.

Les dues ensopegades no van fer variar el full de ruta d’un Nàstic que es refaria derrocant a la Damm (2-1) amb una remuntada en els últims minuts. El triomf contra el conjunt cerveser ha anat acompanyat dels empats contra l’Stadium Casablanca (1-1) i l’Espanyol (1-1) en les dues últimes jornades que s’han disputat.

Per tant, els de Dani Vidal arriben en plena forma a la cita d’aquest dissabte (17.45 h) al feu d’un Europa que és 9è amb els mateixos punts. Un triomf els permetria consolidar-se en el TOP-8 i segurament els ajudaria a escalar alguna posició i apropar-se, números en mà, al seu sostre.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments