El Consell d’Administració manté la confiança amb Xavi Bartolo

El partit contra el Badalona podria convertir-se en un ultimàtum pel de Bellver de Cerdanya

Xavi Bartolo mantindrà el seu lloc com a entrenador del primer equip. Almenys durant una setmana més.

Tot-hi la punxada d’aquest passat diumenge a casa davant l’Espanyol B, el Consell d’Administració del Nàstic manté la confiança en el tècnic de Bellver de Cerdanya. De fet, en la darrera Junta d’Accionistes, el propi Consell ja va deixar clara la seva postura respecte l’entrenador grana.

Tot-hi així, i després de la enèssima ensopegada d’aquest diumenge, Bartolo i Josep Maria Andreu haurien mantingut una curta reunió al acabar el partit, on el president grana hauria mostrat la seva preocupació per la situació de l’equip, malgrat que li hauria comunicat al propi Bartolo que la millor opció era la de la seva continuïtat.

Sigui com sigui, el que sí que podria presentar-se com a un ultimàtum definitiu és el partit d’aquest proper diumenge al camp del Badalona, cuer del grup 3 de Segona B.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments