L’1×1 del Nàstic-Espanyol B

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número 11 del campionat de Segona Divisió B.

Bernabé Barragán (5): Desconcentrat. Les poques vegades que els jugadors del filial blanc i blau trepitjaren l’àrea grana acabaren en gol. Tot i no poder fer més en cap dels gols visitants, una sortida arriscada per part seva va poder provocar un disgust a l’afició tarragonina.

Pol Valentín (6): Intermitent. Bon partit del jove lateral. Cal que sigui més regular durant els noranta minuts. Actualment es troba en clara línia ascendent.

Bruno Perone (4): Despistat. Tot i el gol el seu rendiment es troba per sota de la seva qualitat. Ha de mostrar-se més contundent quan ataca una pilota dividida.

Juan Rodríguez (5): Complementari. Cap error remarcable per l’asturià. Molt atent en qualsevol acció aèrea.

Javi Bonilla (5): Desgastat. El vent perjudicà el seu talent a pilota aturada. Bon encontre en la seva faceta ofensiva.

David Goldar (4): Horitzontal. Tot i treballar sempre amb criteri, li manca la qualitat necessària per ocupar la posició de pivot.

Damián Petcoff (6): Brúixola. Ha millorat físicament i això li permet oferir-se amb més freqüència. Necessita més companyia.

Brugui (7): Líder. Un gol i múltiples accions ofensives amb criteri són una bona mostra del potencial que té. Sap moure’s molt bé entre línies.

Pol Ballesteros (4): Erràtic. Mal partit de l’extrem del Nàstic que no va aconseguir desfer-se del seu marcador en tot l’encontre. Mala presa de decisions del jove futbolista. 

Romain Habran Junior (6): Anàrquic. Malgrat les ajudes defensives executades pel francès, el seu individualisme merma les accions ofensives del conjunt tarragoní. Cal que es calmi de cara a porteria.

Thomas Amang (8): Estrella. La seva qualitat tècnica i la seva velocitat fa somiar amb una parella temible quan tingui a Pedro Martín al costat.

Sergio Montero (6): Eficaç. Sap llegir els encontres a la perfecció. Va gaudir d’una bona oportunitat per marcar el gol de la victòria.

Lolo Pla (3): Decebedor. Tot i la confiança que té Xavi Bartolo en ell, les seves actuacions individuals són poc més que estèrils. No acaba de trobar-se còmode sobre la gespa.

Jonathan Pereira (5): Hiperactiu. Es mou a les mil meravelles per tot el front d’atac. Cal que li arribin més pilotes netes.

Xavi Bartolo (5): Satisfet. El tècnic del Nàstic va veure com el seu equip remuntava un partit per novament concedir un gol anímicament perjudicial. Quan recuperi efectius al mig del camp podrà respirar tranquil.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments