No n’hi ha per tant

La situació del Nàstic és crítica. Tots en som conscients. Cada setmana pugem un nivell a l’escala de fracàs. Ja ho diuen: mai és massa. Mai és massa vergonyosa l’imatge de l’equip, doncs ha quedat demostrat que des de fa uns anys enlloc de millorar només fem que anar a pitjor.

De totes maneres, l’eliminació de la Copa Catalunya no és motiu per la resposta que ha donat l’afició, des del meu punt de vista. Però sembla que ja aprofitem el més mínim per jutjar a l’equip. Sincerament, que hagin eliminat al Nàstic d’aquesta competició és el millor dels mals. Jo el que vull és que el meu club no baixi a Tercera divisió, i el criticaré quan cometi errors que el puguin portar a aquest pou. Que el Prat ens guanyés 1-0 en un torneig que “el més gran dels clubs de Catalunya” s’ha dedicat a ridiculitzar durant tants anys no em treurà el son. Que el Prat ens guanyi durant la lliga, que és on ens juguem la pell, sí.

Només crec que hauriem de saber diferenciar les dues coses i no aprofitar situacions que no marcaran el nostre destí per augmentar el clima de negativisme a Can Nàstic.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments