El filial, novament amb protagonisme

Carreón, Sanz i Montero ja han debutat amb Bartolo

Després de deu jornades de lliga, Xavi Bartolo ja ha fet debutar a tres futbolistes del filial. Es tracta de Jorge Carreón, Oscar Sanz i Sergio Montero, a banda de Pol Prats, que es troba plenament en dinàmica de primer equip malgrat la lesió, i de Joel Marín.

El primer a entrar en escena va ser Jorge Carreón. El migcampista, que va aterrar a La Pobla aquest estiu procedent del Terrassa, va estrenar-se a Segona B en la primera jornada de lliga contra el Llagostera, partit en què va disputar els 90 minuts. Des de llavors, tot i que ha anat perdent protagonisme, Carreón acumula 354 minuts amb la samarreta grana repartits en 5 partits.

A la sisena jornada de competició, i amb baixes al mig del camp, Xavi Bartolo va optar per fer debutar a Oscar Sanz al camp del Lleida. El jugador format a les categories inferiors del Nàstic no va tenir un paper fàcil, tenint en compte el camp i el rival. Sanz va jugar els primers 55 minuts de partit.

El darrer en debutar a Segona B ha estat Sergio Montero. Després de la darrera temporada amb gran protagonisme al filial, i amb el bon inici d’enguany, el mitjapunta s’ha guanyat a pols el debut amb el primer equip. Degut també a les múltiples baixes, el jugador format al Sabadell va rebre la oportunitat en el partit davant La Nucía. Montero va gaudir de 25 minuts i va rendir a molt bon nivell al Nou Estadi. En el darrer duel a Olot, el jove futbolista va tornar a jugar, en aquest cas 23 minuts.

Les baixes i altres circumstàncies al mig del camp i al davant han propiciat els debuts d’aquests tres jugadors. Tots tres han complert amb nota l’examen fins al moment.

Els jugadors del filial ja van tenir protagonisme el curs passat

Que el Nàstic recorri al filial no és cap novetat. La feina que s’ha fet les darreres temporades a La Pobla de Mafumet ha permès alimentar de futbolistes del filial el primer equip sobretot aquests últims dos anys. El curs passat, Salva, Viti i Brugui van gaudir de molt protagonisme al llarg de tota la temporada, i durant molts partits van ser dels més destacats de l’equip. Tots tres van pujar del filial i van disposar de molts minuts, sobretot sota les ordres d’Enrique Martín. Roger Figueras també va arribar a debutar amb la samarreta del primer equip.

Enguany el guió es repeteix en certa manera, i no és casualitat. Els futbolistes del filial piquen amb força la porta del primer equip. Figueras, Domingo, Cardona i Bernat Guiu són alguns dels jugadors destacats que estan rendint a un bon nivell a Tercera Divisió i qui sap si tard o d’hora també s’estrenaran amb l’equip de Xavi Bartolo.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments